сигурно пак якото е мултито, ама толкоз за ся
Dying Light
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Dying Light
вчера инги пробвах, много добре ми се стори
джумерки
Re: Dying Light
Тъкмо днеска я поиграх и ми хареса. Само дет няма аутосейв или регулярен севй абе кур за чекпойнтите
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не мога да се спра от снощи, това, че те сейва автоматично и като умреш губиш точки прогрес и ползваните предмети, я поставя в survival-a, а horror-ът идва през нощта (ТАКА СЕ ПРАВИ НОЩ БТВ, росктар и бетесда да се засрамят от техните сиви нощи, в които виждаш единия край на мапа до другия), когато аха-аха да се добереш до някой дроп и те наобикалят зомбита + някое от нощните и взел-недовзел луута палиш гуменките. Не очаквах толкова да зарибява ма ей го, цял ден нищо не съм свършил. 
- King igra4
Намери си работа.hyper` написа:Не мога да се спра от снощи, това, че те сейва автоматично и като умреш губиш точки прогрес и ползваните предмети, я поставя в survival-a, а horror-ът идва през нощта (ТАКА СЕ ПРАВИ НОЩ БТВ, росктар и бетесда да се засрамят от техните сиви нощи, в които виждаш единия край на мапа до другия), когато аха-аха да се добереш до някой дроп и те наобикалят зомбита + някое от нощните и взел-недовзел луута палиш гуменките. Не очаквах толкова да зарибява ма ей го, цял ден нищо не съм свършил.
Иначе играта е супер.
Ти за мен не се грижи, аз като имам работа, не влизам с дни за разлика от целодневното ви стоене на вас с токсик тук.
Реших да изпробвам възможностите на AI-то, като събрах 10 говеда през нощта пред Кулата и постоянно влизах/излизах от сейф хауса, за да видя на колко шум реагират, за колко време ме забелязват, колко време крещат, преди да нападнат, как нападат и т.н.
И понеже сметнах, че не се ебавам достатъчно с тях, реших да ползвам фенера да видя за колко време ще ги пречукам.
А те взеха че се озлобиха, влезнаха в сейф хауса и ме очистиха.
Когато AI-то счупи играта, и Господ не може да ти помогне.
10/10.
edit: Един приятел ми отвори очите, че всеки път, когато падаш от високо, се чува звука на пльокане на месо.
10/10 GOTY
И понеже сметнах, че не се ебавам достатъчно с тях, реших да ползвам фенера да видя за колко време ще ги пречукам.
А те взеха че се озлобиха, влезнаха в сейф хауса и ме очистиха.
Когато AI-то счупи играта, и Господ не може да ти помогне.
10/10.
edit: Един приятел ми отвори очите, че всеки път, когато падаш от високо, се чува звука на пльокане на месо.
10/10 GOTY
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Хъм доста позитивни мнения, тези дни това е рядкост. В момента я свалям че нали съм си пиратче

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
толкова ме кефи играта, че мисля да я оставя като взема нов комп и да й се насладя максимално, че сега на по-ниска резолюция и пак ми сече и не е яко така
но се насирам какъв кеф е да използваш околната среда, да се случват мега рандъм неща и просто всеки път да се спасявам на косъм
през нощта се посирам
бтв,
но се насирам какъв кеф е да използваш околната среда, да се случват мега рандъм неща и просто всеки път да се спасявам на косъм
през нощта се посирам
бтв,
Spoiler for :
джумерки
Abe ... s fx6300 gtx750 2gb palit dualx sum ... 8 gigi ram .. no na kakwito i nastroiki da sloja igrataima stuttering sqkash LAG SPIKE .... preska4a mi edno takowa ina4e warwi na max bez AA i depth of field perfe na 1080p no dori i na low details pak go ima toz dosadnia stuttering lag spike ... ot kakwo mislite 4e moje da e ... a sled okolo 10 min .. po4wa da puka zwuka i da nasi4a wse edno sam si izklu4il mrejowiq kabel i sam go wklu4il otnowo (w slu4aq w windows se poqwqwa sushtoto pukane ako ima zwuk i CPU-to e na 100)
Izglejda 4e samo 2 qdra mi sa natowareni a drugite 4 w Idle stoqt ...abe ili kraka nesh ne e 4itaw za AMD cpu-ta ili prosto igrata ima nujda ot pa4 za tiq lag spike stuttering ...
Izglejda 4e samo 2 qdra mi sa natowareni a drugite 4 w Idle stoqt ...abe ili kraka nesh ne e 4itaw za AMD cpu-ta ili prosto igrata ima nujda ot pa4 za tiq lag spike stuttering ...
Да, има проблеми с АМД конфигурации,чакай фикс.
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Изглежда, че е била кодирана от мутирали сини китове 
Проблеми с VRAM, използването на повече от 1 ядро, AMD процесори...
Ехх...
Ехх...
Total Biscuit пусна видео, дето тества как товари машината играта, и стигна до извода, че просто товари едната видеокарта и едно от ядрата адски много, другите едва-едва.
А също и FOV слайдера се оказа че е за далечина на изобразяване на детайлите, така че ако искате кадри, слагайте на 0, разликите (и по мое мнение) са минимални в този случай.
Иначе пичовете са си направили майтап с бъгавия loot cave от Destiny, евалата.
А също и FOV слайдера се оказа че е за далечина на изобразяване на детайлите, така че ако искате кадри, слагайте на 0, разликите (и по мое мнение) са минимални в този случай.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Кой пише на БДСCharcharo написа:Изглежда, че е била кодилана от мутирали сини китове
Ехх...
¯\_(ツ)_/ ¯
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Serious Sam написа:Кой пише на БДСCharcharo написа:Изглежда, че е била кодилана от мутирали сини китове
Ехх...
Аз
не бъди шибан педераст и дай линкаhyper` написа:Total Biscuit пусна видео, дето тества как товари машината играта, и стигна до извода, че просто товари едната видеокарта и едно от ядрата адски много, другите едва-едва.
мързелив, при това
https://www.youtube.com/watch?v=M25Le3JdHH8
Иначе, и аз имам чат-пат проблеми с пърформнънса, но съм повече от доволен - като излючим моята 650TI, всичко друго в машината ми е на 5-6 години и успявам да цъкам на медиум (ама и съм с ниска резолюция).
Oops, копирах линка, написах поста и забравих да го пейстна
https://www.youtube.com/watch?v=eyVW7NVWVJU
Иначе и моята кошница вече отива в графата "става за ретро игри", но аз предпочетох с макс възможна резолюция, но всичко на low, като експериментирах с настройките видях, че то между всичко на лоу и хай разликата са малко по-загладени ръбове и по-мека светлина на места, иначе view distance, particles, lightning е да не кажа едно към едно.
Явно Techland са били горди от творението си визуална (не е като да няма защо) и не са искали някой да види само половината красота. Или са ръшнали настройките просто.
Иначе и моята кошница вече отива в графата "става за ретро игри", но аз предпочетох с макс възможна резолюция, но всичко на low, като експериментирах с настройките видях, че то между всичко на лоу и хай разликата са малко по-загладени ръбове и по-мека светлина на места, иначе view distance, particles, lightning е да не кажа едно към едно.
Явно Techland са били горди от творението си визуална (не е като да няма защо) и не са искали някой да види само половината красота. Или са ръшнали настройките просто.
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
shub niggurat написа:толкова ме кефи играта, че мисля да я оставя като взема нов комп и да й се насладя максимално, че сега на по-ниска резолюция и пак ми сече и не е яко така
през нощта се посирам
бтв,Spoiler for :
https://www.youtube.com/watch?v=mJCfgj5DZZw
На 4:10 го намира, ако ти помага по някакъв начин това
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
То проблема при мен е, че не съм с widescreen монитор и ща не ща, максималната резолюция за моите възможности е 1280х1024, на която и играя. С настройките на медиум като цяло играта върви добре, но при някои кът сцени позабива за 5 секунди, което мога да го преживея..hyper` написа:Oops, копирах линка, написах поста и забравих да го пейстна![]()
С Win7 32bit съм и тази игра очевидно е must play, но не ми се занимава да я преинстталирам с 64bit, защото имам много програми и несортирана информация на дял C. Има ли някаква врътка да я прилъжа да тръгне на моята щайга?
Иначе за бъга със сейфовете някъде прочетох, че излезнал нов крак, който оправя този проблем.
Spoiler for :
Иначе за бъга със сейфовете някъде прочетох, че излезнал нов крак, който оправя този проблем.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!