След дълго време без да ям, реших да натрупам накакви мнения в тази насока, вместо да дегуситрам наред и да си вдигам излишно кръвната захар.
Любима марка шоколад
Любима марка шоколад
Накратко - коя е любимата ви марка шоколад? Споделете мнения от различни марки.
След дълго време без да ям, реших да натрупам накакви мнения в тази насока, вместо да дегуситрам наред и да си вдигам излишно кръвната захар.
Re: Любима марка шоколад
пробвай този - http://www.heidi-chocolate.com/en/choco ... entine/13/
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Хейди е румънска марка и наистина правят добър и достъпен шоколад. От всичките марки с черен шоколад с портокал, които съм пробвал, техния е най-як, а и е сравнително евтин.
Милката макар и вкусна е тотален боклук откъм съдържание. Не случайно собственика им е един от най-големите лобисти за премахване на задължителното изписване на гмо в продуктите. И не случайно само тук в Бг я броиме милката за шоколад
Та най-много обичам комбинациите черен шоколад с мента и черен шоколад с портокал. Забравих как се казваше марката на любимия ми шоколад с мента, ама пак беше някакъв по-евтин от топ марките и същевременно по-вкусен.
На линд са им яки чистите шоколади - примерно просто млечен. Другите са им... някак не по мой вкус.
Милката макар и вкусна е тотален боклук откъм съдържание. Не случайно собственика им е един от най-големите лобисти за премахване на задължителното изписване на гмо в продуктите. И не случайно само тук в Бг я броиме милката за шоколад
Та най-много обичам комбинациите черен шоколад с мента и черен шоколад с портокал. Забравих как се казваше марката на любимия ми шоколад с мента, ама пак беше някакъв по-евтин от топ марките и същевременно по-вкусен.
На линд са им яки чистите шоколади - примерно просто млечен. Другите са им... някак не по мой вкус.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
btw
Своге > бг Милка
бг Милка =/= френска Милка, примерно
Своге > бг Милка
бг Милка =/= френска Милка, примерно
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
На мен ми харесват всичките.
По вид - най-много обичам с ядки и стафиди. И тоя на Своге дето бяха пуснали с вишна (ама нз дали го има още)
По вид - най-много обичам с ядки и стафиди. И тоя на Своге дето бяха пуснали с вишна (ама нз дали го има още)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
червен Lindt
и има един гръцки ION с бадеми
също мн добър
и има един гръцки ION с бадеми
също мн добър
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Всичко на Милка
За пореден път излиза, че най-вкусното е най-вредно 
не ям шоколад!
По темата: 
Аз лично никога не съм харесвал Милка. Прекалено маслен ми идва, но ми направи впечатление преди няколко години следната статия, не знам дали е платена или не, но е факт, че разликата между "нашенския" и "чужбинския" шоколад Милка не е толкова драстична.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=854872

Аз лично никога не съм харесвал Милка. Прекалено маслен ми идва, но ми направи впечатление преди няколко години следната статия, не знам дали е платена или не, но е факт, че разликата между "нашенския" и "чужбинския" шоколад Милка не е толкова драстична.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=854872
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
вкъщи точно в момента имам два български милка шоколада и един голям от чужбина, бая различни са
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Вече не е на крафт, а на Mondelez.what if they get me? написа:сега е на Крафт, преди на кво беше?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gipo написа:Вече не е на крафт, а на Mondelez.what if they get me? написа:сега е на Крафт, преди на кво беше?
mondelez e kraft
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Ясно.
Значи един от топ 5 в класацията за компании с най-много вредни продукти си остава същия
Значи един от топ 5 в класацията за компании с най-много вредни продукти си остава същия
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
те тва и на менеAdmiral General Till написа:червен Lindt
и милка с орео
тоя американския hershey's ми хареса бая, въпреки че бях слушал за него кво ли не - че миришел на повръщано и че имал гнусен дъх и вкус и т.н.
джумерки
Като този от чужбина е по-хубав, нали?баце Морко написа:вкъщи точно в момента имам два български милка шоколада и един голям от чужбина, бая различни са
Веднъж имах възможност да пия Джак Даниелс донесен от Германия и веднага след него и такъв от БГ, и двата еднакви, легални, с бандерол всичко
Разликата беше потресаваща
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Българският млечен шоколад със синята опаковка. Най-добър вкус и стабилна цена. Всичко вносно е много сложно, слагат кво ли не да има вкусове колко щеш, но моят вкус лично не понася стафиди, лешници или някакви други добавки.
ПС: Не намирам никъде шоколад Своге, какво стана с тази марка?
ПС: Не намирам никъде шоколад Своге, какво стана с тази марка?
Аз ям само черен шоколад над 70%, понякога дори и 90% и нагоре. Усещането на чист какаов вкус без излишна захар е безценно
Предложения
Вивани, Гайо и Линд
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Черният шоколад е наистина най-хубав и най-полезен като съдържание.
Аз като човек от село си харесва обикновеният български шоколад , онзи със синята опаковка на която пише - фин млечен. Своге също са ми от любимите шоколади.
Милките ми се струват много детски и прекалено маркетингово ориентирани - какви епитети само за шоколад.
Милка с вафли, милка с Oreo, милка с Tuc, милка с балони, милка с дюнер ... големи простотии. Детската Милка ми харесва най-много , но ако знам какво съдържа ще ми стане лошо. То не че и другите шоколади не са така де.
Като бях малък нашите ми носеха едни гръцки шоколади в червени опаковки. Лакта май се казваха, но не съм 100% сигурен. Много им се кефех обаче, по нашите магазини не съм засичал такива шоколади.
Вафли, мафли, кифтета, мифтета почти не ям. КитКат-а ме кефи , с жълтата опаковка. И наскоро изкараха едно ново Corny с черна опаковка. Дето го рекламират с Кубрат. Ям две такива корнит-а преди фитнес и отивам да блъскам като си мисля че съм станал здрав като Кубрат от Corny-то.

Аз като човек от село си харесва обикновеният български шоколад , онзи със синята опаковка на която пише - фин млечен. Своге също са ми от любимите шоколади.
Милките ми се струват много детски и прекалено маркетингово ориентирани - какви епитети само за шоколад.
Като бях малък нашите ми носеха едни гръцки шоколади в червени опаковки. Лакта май се казваха, но не съм 100% сигурен. Много им се кефех обаче, по нашите магазини не съм засичал такива шоколади.
Вафли, мафли, кифтета, мифтета почти не ям. КитКат-а ме кефи , с жълтата опаковка. И наскоро изкараха едно ново Corny с черна опаковка. Дето го рекламират с Кубрат. Ям две такива корнит-а преди фитнес и отивам да блъскам като си мисля че съм станал здрав като Кубрат от Corny-то.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .