YouTube channel

Игри за PC
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

YouTube channel

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Пичове, от доста време мислех да започна един гейм канал като мое хоби и преди няколко месеца (с прекъсване лятото) успях да го реализирам. Ще се радвам ако му хвърлите едно око, да се абонирате ако ви кефят такива неща и естествено да дадете някой и друг акъл за развитието на каналчето :) Благодаря предварително :)

http://www.youtube.com/deftonebg

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Re: YouTube channel

Мнение от The Wolf »

Нямах много време да гледам, изгледах ти една част за ейлиъна новия и Ryse Son Of Rome малко.
Еми човек ти почти не говориш, не казваш интересни факти за играта, нито споделяш собствено мнение, с което да задържиш някой потенциален зрител.
На всичко отгоре си пуснал и звука от играта бая здраво, което лично мен ме дразни, по добре е ти да говориш и да задържаш интереса върху това, което показваш, вместо само откъслечни пиууу, охоо, а така и тн.
Spoiler for :
Също недей да кашляш, че който е със слушалки и е увеличил по здраво може да оглушее
Иначе евала, че си се нагърбил да споделяш с хората какво играеш и да губиш време да качваш клипове, вместо да си цъкаш за удоволствие. Не знам и на каква трудност играеш.
Тва в общи линии, ако искаш да го популяризираш канала се договори с други създатели на гейм канали за реклама или с някой малък гейминг сайт, откъдето и да си набавиш някаква фенска маса, макар и минимална. Успех.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Браво за начинанието!
Към това, което каза The Wolf:прави по-кратки клипчета.30 минути според мен е много.Някъде 15-20 минути стигат.
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Мерси за градивната критика :) В бъдеще ще подобря всички критики. А иначе за кашлянето - бях болен в този период и дори дишането ми дразнеше трахеята ми и закъснявах с mute- ването на микрофона :)

a.k.a Хикс
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Да трябва постоянно да говориш за да те гледат.
https://www.youtube.com/watch?v=9OZDYo6faak
ето пример как се прави. Човека играе и снима как играе, но постоянно има какво да каже по темата и то на мега бързи обороти. Не е никак лесно според мен на тези хора просто им идва от вътре. Трябва да има живеж, при теб е много заспало трябва по-живо да е
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Канала ти ме кефи, с радост ще ти ударя едно рамо, мога веднага да ти докарам фенове.

Относно дължината на клиповете - не съм съгласен. Зависи от играта. Примерно аз снимам Skyrim, но ако ги правя по 15-20 минути ще станат 500 клипа :D

Относно коментара - да, коментирай си всичко за играта и за кфото те кефи като цяло, аз така правя и си се гледа :D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Diokksin

Мнение от Diokksin »

Според мен така както ги правиш клипчетата са много добре. По-добре да говориш малко, вместо да плямпаш без да има какво да кажеш. 90% от подобните канали са с някакви пълни малоумници, които много отчаяно се опитват да бъдат забавни и мен лично мн ме дразни това. All in all > солидни поздравления, че си се нагърбил да правиш подобни неща.
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Мерси за подкрепата! Иначе за коментара с последния клип на Alien Isolation, мисля че уцелих някаква златна среда, към която да се придържам :)

a.k.a Хикс
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Всячески в тоя бизнес няма норми и правила.

Единственото нещо е да се забавляваш, от там насетне да не ти дреме :D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Публикувай отговор