Titanfall free for 48h

Игри за PC
Kratoss

Titanfall free for 48h

Мнение от Kratoss »

Всеки,който има желание може да пробва да играта. Пуснали са я в Origin за 48 часа безплатно тестване :)
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Re: Titanfall free for 48h

Мнение от Serious Sam »

"Айде бе, пробвайте ни играта, зарибете се и купете някоя бройка, че фейлнахме яко..."
¯\_(ツ)_/ ¯
Kratoss

Мнение от Kratoss »

Естествено,че е за това,но не виждам лошо!Според мен всички трябва да правят така.Аз не бих дал пари без да съм пробвал играта,веднъж вече го направих и се жалявам за това ;)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ако download-а ви е под 300kb/s и започнете да теглите веднага след като е available в origin download-а ви ще приключи след като свърши trial-а :D
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sentry написа:Ако download-а ви е под 300kb/s и започнете да теглите веднага след като е available в origin download-а ви ще приключи след като свърши trial-а :D
Good point имайки предвид, че в чужбина бързината на нета е далече от тая в България и 300kb/s си е съвсем обичайна скорост.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Не знам колко си запознат, но България е една от странтие с най-добра връзка. Хамериканците на места още са с модеми(другите са много скъпи), имам приятели и из Европа които казват че на места е по-зле или много скъпо са се плаща за добра връзка.
Пръч

Мнение от Пръч »

Origin Game Time е добра инициатива. Двата дена се отчитат индивидуално, не е като в стийм по един фиксиран уикенд за всички. Trial-a почва да тече с първото пускане, не с началото на download-а.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

dr_gilotin написа:Не знам колко си запознат, но България е една от странтие с най-добра връзка. Хамериканците на места още са с модеми(другите са много скъпи), имам приятели и из Европа които казват че на места е по-зле или много скъпо са се плаща за добра връзка.
Е тва казах де.
Публикувай отговор