Titanfall free for 48h
Titanfall free for 48h
Всеки,който има желание може да пробва да играта. Пуснали са я в Origin за 48 часа безплатно тестване 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Titanfall free for 48h
"Айде бе, пробвайте ни играта, зарибете се и купете някоя бройка, че фейлнахме яко..."
¯\_(ツ)_/ ¯
Естествено,че е за това,но не виждам лошо!Според мен всички трябва да правят така.Аз не бих дал пари без да съм пробвал играта,веднъж вече го направих и се жалявам за това 
Ако download-а ви е под 300kb/s и започнете да теглите веднага след като е available в origin download-а ви ще приключи след като свърши trial-а 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Good point имайки предвид, че в чужбина бързината на нета е далече от тая в България и 300kb/s си е съвсем обичайна скорост.Sentry написа:Ако download-а ви е под 300kb/s и започнете да теглите веднага след като е available в origin download-а ви ще приключи след като свърши trial-а
-
dr_gilotin
Не знам колко си запознат, но България е една от странтие с най-добра връзка. Хамериканците на места още са с модеми(другите са много скъпи), имам приятели и из Европа които казват че на места е по-зле или много скъпо са се плаща за добра връзка.
Origin Game Time е добра инициатива. Двата дена се отчитат индивидуално, не е като в стийм по един фиксиран уикенд за всички. Trial-a почва да тече с първото пускане, не с началото на download-а.
Е тва казах де.dr_gilotin написа:Не знам колко си запознат, но България е една от странтие с най-добра връзка. Хамериканците на места още са с модеми(другите са много скъпи), имам приятели и из Европа които казват че на места е по-зле или много скъпо са се плаща за добра връзка.