Здравейте ! Не знам дали в правилния раздел пускам темата но искам да ви попитам относно играта Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst . Наскоро си взех лаптоп с Windows 8.1. Инсталирвам играта слагам крака и всичко е ОК. Но като я пусна ми излиза бял процорец и играта не тръгва, а ако цъкна върхо нея ми изписва НЕ ОТГОВАРЯ. Ако знаете къде е проблема - моля ви помогнете...
mitaka4534 написа:Здравейте ! Не знам дали в правилния раздел пускам темата но искам да ви попитам относно играта Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst . Наскоро си взех лаптоп с Windows 8.1. Инсталирвам играта слагам крака и всичко е ОК. Но като я пусна ми излиза бял процорец и играта не тръгва, а ако цъкна върхо нея ми изписва НЕ ОТГОВАРЯ. Ако знаете къде е проблема - моля ви помогнете...
Проблема е, че всяко самоуважаващо се РС би отказало да подкара Наруто
Сега сериозно, ъпдейт на драйверите, DirectX би трябвало да оправи нещата. Изключи си антивирусната ако има, повечето засичат краковете като вируси и може да ти е блокнала .eхе-to. Успех.
SvRomanov написа:Проблема е, че всяко самоуважаващо се РС би отказало да подкара Наруто
Сега сериозно, ъпдейт на драйверите, DirectX би трябвало да оправи нещата. Изключи си антивирусната ако има, повечето засичат краковете като вируси и може да ти е блокнала .eхе-to. Успех.
Значи казваш ми да я дейнсталирам да изключа антивирусната и да я инсталирам отново ?