Компа на даскалката беше друга бира - Pentium на 200 Mhz с Win 95, даже и Paint веднъж разцъквахме
Какъв ви беше...
Какъв ви беше...
първия компютър, на който сте сядали? Аз като бях 6 клас имахме ЗИП по информатика и имахме едни щайги 386 или 486-ци на 33 Mhz под DOS (сещате се, едно време имаше светодиодни индикатори на кутиите, дето пишеше честотата на процесора), че даже и с цветни монитори бяха, бях научил един куп досовски команди тогава. Имаше на някои инсталиран един супер ликсозен скрийнсейвър Dazzle с едни преливащи цветове, беше си цял LSD трип
Даже на един от комповете имаше и супер забавен английско/български тест Mustang.exe
Компа на даскалката беше друга бира - Pentium на 200 Mhz с Win 95, даже и Paint веднъж разцъквахме
После навлязоха PC залите с надутите Пентиум 2-ки и 3-ки, Жифорски и прочее и съвсем се сговни положението. И те така, старост нерадост, деба....
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Какъв ви беше...
Аз доста късно се сдобих със собствен компютър. Това беше 2004, тогава бях 9 клас. Компюъра беше пълна скръб и по тогавашните стандарти. Някакъв 400 мегахерцов селерон с 64мб рам и вградено 4мб интелско видео.
Macintosh Classic. Разцъквах paint-а началото на 90-те.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
на работата на баща ми си имаше някакъв с DOS, ако не се лъжа
и играх на него Dave![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
и играх на него Dave
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Някъв с уиндолс 95. Харда му беше 1 гб някъде. Процесор, видео карта, рам и т.н. не помня, но трябва да са били някакви характерни за средата на 90-те. Вуйчо ми го подари на мен и брат ми някъде 2000-ната година, та е бил бая стар вече когато сме го ползвали. После му сложихме 98-ца. След като се сдобихме с по-нов компютър обаче, тоя обираше праха само и баба ми реши, че трябва да го изхвърли. Сега мега много ме е яд за това, щото ако бяхме запазили щеше да е един добър спомен и можеше да си го пускам по някой път ей така от носталгия и да си припомня как изглеждаше уиндолс 95/98.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
на работата на леля ми ходех и имаше някъв дето нямам идея къв ще да е бил, ама имаше дюк 3д, дуум, уаркрафт 1 и джаз джак рабит на него и се сцепвах
после баща ми си взе за вкъщи някъв пентиум вече, беше класа, 333 мхц, вуду тройка 16 мб и т.н
сещате ли се едно време как имаше, примерно от славейков можеше да се вземат, или от някви списания чуждестранни, дискчета с по 20-30 цели игри на тях
и с някви мега рандъм обложки и надписи
текна ми сълза
после баща ми си взе за вкъщи някъв пентиум вече, беше класа, 333 мхц, вуду тройка 16 мб и т.н
сещате ли се едно време как имаше, примерно от славейков можеше да се вземат, или от някви списания чуждестранни, дискчета с по 20-30 цели игри на тях
текна ми сълза
Spoiler for :
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
и моят първи комп (P5) беше към края на '93-та, но по-важното в случая ми се струваdx4 написа:Правец 16 беше добра машина за 93 та
откъде се взе пък ти, луд ли си..
супер произволно включване, ебати слийпър селовете.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Няква типична конфигурация като за '98. Скъсвах се да цъкам Unreal Tournament и Tiberian Sun.
тежки нокаути
P.S. Деба, доига ми се на Нинтендо, ама го строших някъде преди години 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Може би офисният компютър на майка ми, на който рисувах на пеймт в средата на деветдесетте.
Иначе първият ми личен компютър беше някъде 2003-2004; radeon 9200 pro, 512 ram, 80gb had, athlon XP 2500+
Иначе първият ми личен компютър беше някъде 2003-2004; radeon 9200 pro, 512 ram, 80gb had, athlon XP 2500+
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Първият ми спомен за РС е някакъв неизвестен в офиса на баща ми, на който играех - Gods.
След това много играх на една 486-ца в един приятел.
ОБАЧЕ
втф, dx4.
ако щеш вярвай, писах ти в icq оня ден!
ОБАЧЕ
втф, dx4.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Има емулатори ама не е същотоButtersa написа:P.S. Деба, доига ми се на Нинтендо, ама го строших някъде преди години
u nas vinagi e imalo kompiutur, vinagi samodelki na ba6ta mi s AMD procesori godni za otoplenie i nqkvi gotini statsove principno, zaribqva se manqka da gi pravi
na purviq si komp sum zakurmen sus NAI-ZVERSKITE igri kato:
Monkey island
Doom
Captain Claw
Tomb Raider
Hexen
Lemmings
Age of Empires
Loom
Heroes of might and magic, Blackthorne, Master of Orion, Lost Vikings, i izob6to vse klasiki...
na vtoriq ve4e otkrih Baldur's gate, Oblivion, VTMB, WoW i ve4nata mi lubov kum igrite se betonira
na purviq si komp sum zakurmen sus NAI-ZVERSKITE igri kato:
Monkey island
Doom
Captain Claw
Tomb Raider
Hexen
Lemmings
Age of Empires
Loom
Heroes of might and magic, Blackthorne, Master of Orion, Lost Vikings, i izob6to vse klasiki...
na vtoriq ve4e otkrih Baldur's gate, Oblivion, VTMB, WoW i ve4nata mi lubov kum igrite se betonira
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Leleleleej ako shtesh vqrvai taq igra q tursq ot godini! I sum pisal v google kvi li ne prostotii po kakvito spomeni imah i nishto ne izlizashe! Evalata!Omega-x написа:Първият ми спомен за РС е някакъв неизвестен в офиса на баща ми, на който играех - Gods.
ОБАЧЕ
втф, dx4.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Soviet Reunion
- В момента играе: най-доброто :P
- Обратна връзка:
128 mb ram, другото не си го спомням. 
"Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио