Ползвам зъболекарката в трета градска(забравих как точно промениха името сега) дето е до арена запад. Цените са добри, вземи си и здравната книжка, защото ще облекчи от сумата (води се, че имаш право на безплатен преглед/пломба веднъж годишно). Влиза се в централния вход, качваш се един етаж нагоре и от стълбите хващаш наляво по коридора. Ще стигнеш до едни лампи лунички, там е кабинета. За тел. и име не мога да ти помогба сега, понеже визитката е вкъщи някъде.
Много е добра и внимателна.
Зъболекар
Re: Зъболекар
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Др. Димитров Люлин 6
Аз съм много доволен от него, съвестно си върши работата, пуска някакви елитарни парчета от 80-те докато работи, пичага е
И не взима скъпо, ще ти метна телефона му на лично, ако решиш да се уведомиш за цени и записване на час.
Аз съм много доволен от него, съвестно си върши работата, пуска някакви елитарни парчета от 80-те докато работи, пичага е
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Виж си фейса, Митаче.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Der Meister
- Обратна връзка:
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0% ... 0%B2%D0%B0
Аз при нея ходих последния път. Доволен съм. Работи със здравната каса, така че ако си носиш здравната книжка би трябвало да ти е безплатно. Дъщеря ѝ стажантка там, готина е и слуша рок
Пробвах да я зарибявам ама съм задръстен и нищо не стана

Аз при нея ходих последния път. Доволен съм. Работи със здравната каса, така че ако си носиш здравната книжка би трябвало да ти е безплатно. Дъщеря ѝ стажантка там, готина е и слуша рок
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Яла при Георгиева на съседната улица. Аз винаги там ходя, щото... ми е на 1 минута. Няма и толкова.
И винаги започва с оптимистични изказвания от типа на "Геее, ти тия зъби дроб си ги направил бе..."
¯\_(ツ)_/ ¯
Богат избор на картини с пейзажи от Dachevski.com от различни красиви места и в различни сезони. Картините от онлайн галерията са на ниски цени и могат да се поръчат онлайн или да се видят на място в галерията в София. Разнообразие от тематики в каталога, както на графики, така и на картини с масло и акварел.