Плюс това има бая по добри филми с изнасилвания, ама не ми се занимава сега да търся, по късно може и да сложа някой друг линк

Нямаше ли една и във филмите за Бонд дето убиваше докато се чука?Serious Sam написа:Матадор с Бандерас. Имаше една дето като се чукаше с мъжете ги убиваше и после свършваше на куровете им, вече като са умрели.![]()
what if they get me? написа:бате де да знамThe Wolf написа:Едно разяснение що правиш такава тема също би ми дошло добре...
защо хората изобщо правят нещо в живота си?![]()
иначе мерси и на теб и на моторолаз за приноса
добавих Splice към OP
ci_devant написа:SekSa e K@70 igr4 na karti - ak0 nQm@6 s1len partn10r ti trQbVa d0br4 rukA
Ти си тъп като гъз.Motorolaz написа:
120-те дни на содом - http://www.imdb.com/title/tt0073650/?ref_=nm_knf_i3 филма е визуална репрезентация на случващото се при фашистките режими,
This is how you should sound.DA_ROK написа:СКАЛАТА каза:
-Под Игото(1987);
-Записки по Българските Въстания(1976);
-Време на Насилие(1988);
-Пътят към София(1979);
Едит: Преди цифра години след един-два през нощта СКАЛАТАнаправи грешката да пусне кАнал 1 и завари поредната френска боза. Ставаше въпрос за някакво семейство френски мизерници. СКАЛАТА седна да яде и докато се усети някакъв огромен плъх(?!?!) изнасилваше мъж, който СКАЛАТА мисли че беше бащата там или нещо от сорта. СКАЛАТА не знае как се казваше тоя филмов дрисък.