Филма е сравнително готин като цяло. В духа на осемдесеткарските части. Момента в който си отряза ръката ми навя асоциации с
http://youtu.be/yrjKcH2wfok?t=3m52s
Някъде 7 от 10 му давам.
Robocop
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Robocop
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: Robocop
Като цяло става, даже жената го хареса, пък тя не гледа такива филми попринцип. 

тежки нокаути
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Добро филмче, Самюел Джаксън направо разби с бъзиците по Америка. Голям актьор е, другите не блеснаха особено. Филма не държеше през цялото време вниманието ми, но ми беше интересен. Само не разбрах Робокоп уби ли оня, който му постави бомба в багажника или са го оставили за евентуална втора част това?
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
E оня беше само изпълнител. Поръчителя го уби, после уби и шефа и така. Обаче тва, накрая дето OCP купиха OmniCorp ми намирисва на продължение, щото ако помниш OCP беше главния Злодей в оригиналната трилогия.The Wolf написа:Добро филмче, Самюел Джаксън направо разби с бъзиците по Америка. Голям актьор е, другите не блеснаха особено. Филма не държеше през цялото време вниманието ми, но ми беше интересен. Само не разбрах Робокоп уби ли оня, който му постави бомба в багажника или са го оставили за евентуална втора част това?
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Да, мерси за разяснението. Дано има продължение, бих го гледал дори на кино