The Walking Dead: Season 2

Игри за PC
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

The Walking Dead: Season 2

Мнение от AcTivE »

Изображение

Първият сезон на тази игра за мен беше едно уникално преживяване, защото точно такъв вид интерактивни филми са ми любимият жанр. Току-що изиграх първият епизод, който чаках от доста време. Играта е в същия дух, доста по-аркадна, обаче доста кратка - около час и половина. Липсва си Лий определено, новите персонажи също са интересни, но някак си нямаше време да покажат кой знае какви качества. Заслужава си играта определенo, очаквам догодина отново да е GOTY.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Re: The Walking Dead: Season 2

Мнение от AcTivE »

S2E2 разцепва :rockon:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Определено season 1 беше мн добър. Въобще играта е >> от сериала (btw следиш ли го?). Той също има потенциал с cast-a си, но много разтягат действието.

А за s2 ще изчакам да излязат още 1-2 епизода, защото както сам каза са мн кратки.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
BadZealot
В момента играе: Според теб?

Мнение от BadZealot »

Засега се поддържа нивото на играта адски здраво :rockon: нямам търпение за останалите епизоди. :D
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Аватар
sturba

Мнение от sturba »

Защо още не обявяват дата за епизод 3 тея :x От една седмица гледам в SteamDB се появи depot-а на епизод 3 сигурно копие за ревюиращите.
Дават му и размера 1.66 GB (инсталиран) и очаквах скоро да го обяват, но се бавят.
Като се появи подобно за Wolf Among Us до 1-2 дена го обявиха.
Сигурно ще дойде на 6-ти май.
Shinde
Публикувай отговор