Steam въпрос
Steam въпрос
Защо немога да каня приятели в Steam ?? http://prikachi.com/images.php?images/70/6790070t.png
Re: Steam въпрос
пише да си купиш игра до колкото виждам
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Трябва да си купил поне една игра. 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Да и аз това го виждам ама нямали да мога да добавя без да си купя смисъл някой тънкост нещо
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Сложи си някоя безплатна като Dota 2 или Team Fortress 2 и ще стане.
Трол на свободна практика
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Не, няма да стане.Damnation написа:Сложи си някоя безплатна като Dota 2 или Team Fortress 2 и ще стане.
Бедният спам геймър, пуснал темата да си купи някоя игра за 3-4 евро на промоция или Humble Bundle.
Toxic has left the building.
Е аз как имам само дота 2 в steam-a пък имам добавени приятели ? Т.е са имам доста игри де покрай тея humble bundle-и, ама до преди няколко месеца си карах само с дота-таToxicDiaz написа:Не, няма да стане.Damnation написа:Сложи си някоя безплатна като Dota 2 или Team Fortress 2 и ще стане.![]()
не му обръщай внимание на това спрялото лапе ве
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Еми като си голям разбирач направи си нов акаунт да видиш дали става.Agent написа:не му обръщай внимание на това спрялото лапе ве
Докато DOTA-та беше с покани и ако още тогава си я активирал - става номера, щото и получаваш някакво Premium DLC впоследствие.
Сега обаче ако я дръпнеш не ти се регистрира като "покупка" (защото е free to play) в акаунта и съответно екстрите в steam за закупена игра не ги получаваш.
не ме инт, тъпо лапе си и не траа да ти се обръща внимание. 
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Ми като не знаеш не си давай жалкото мнение друг път, да не се налага пак да бягаш като п*тка.Agent написа:не ме инт, тъпо лапе си и не траа да ти се обръща внимание.
виж какво си ми олигофренче, още не можеш да схванешToxicDiaz написа: Ми като не знаеш не си давай жалкото мнение друг път, да не се налага пак да бягаш като п*тка.
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Какво да схвана?Agent написа: виж какво си ми олигофренче, още не можеш да схванеш
Че само аз дадох коректният отговор на пусналият темата, вместо да го карам да тегли десетки free to play бози с надеждата да се случи невъзможното?
Номерата на мислещите се за големи разбирачи, защото знаят къде се поставя "крака"
Айде, марш обратно в маймунда, че тук се излагаш доста.(а там знаейки средната възраст и IQ може и да минеш за много готЯн.
Не, няма да можеш. Това не са ти маймунда версиите, от които си изтеглил може би стотици, а не ти се дават 2 лева за humble bundle с няколко игри.uzn1 написа:Да и аз това го виждам ама нямали да мога да добавя без да си купя смисъл някой тънкост нещо
Тумор на спам гейминга.
Нали ти казах, че си бавен - не го мисли много много.
Мерси много на тия които ми разбраха и отговориха по въпроса
Просто за това са коментарите темите и така нататък който се прави на много голям разбирач ок то си е за него мерси се пак
)
-
Der Meister
- Обратна връзка:
ToxicDiaz, само ти даде коректен отговор, да. Проблема ти е, че у сека една тема изтъкваш по някъв мега селски и арогантен начин, че си най-великия антипират и конзоладжия и, че всички пирати и пц геймъри са малоумници. Какво целиш с това не мога да разбера? Ако си толкова яростен противник на пиратството и ползването компютрите на игри, направи теми "за или против пиратството" и "пц-та вс конзоли", па белким се заформи неква смислена дискусия (доколкото тва е възможно, особено за 2-рото
), ма стига сра в сека тема с глупостите си, че се конкурираш с Васко по дразнимост.
Възможноста за пиратство е една от най-хубавите черти на България. Всеки който твърди обратното е олигофрен. Точка. Особено токсик който във всяка 2ра тема се хвали че живее в чужбина трябва да го знае тва
Ти да не мислиш, че не подръпва? Яко цоца игрици от замунда, арена и залива и той, ма се прави на дръж ми шапката. Не на мен тия.
Мъчи се да троли и тук във форума от време на време, ма е тъп и не му се получава.
То да не е коментарите под статиите от сайта, да пусне един bait и всички бавни да му се "радват".
То да не е коментарите под статиите от сайта, да пусне един bait и всички бавни да му се "радват".