кво е тва ся
Star Citizen
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Re: Star Citizen
Ако се не лъжа, това е игра, ма иначе погледнато ще я пробвам, понеже е пц ексклузив, а такива рядко излизат, не че очаквам да е нещо велико, но вероятно ще става за разцъкване...Nocturno написа: кво е тва ся
http://www.youtube.com/watch?v=hzcelfmi ... detailpage
тва беше риторичен въпрос, не бъди толкова спрял
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Аз гледах да ти отговоря, понеже никой не пише нищо за играта, интересно ми е да видя кви са очакванията на другите, ако въобще я знаят...Nocturno написа:тва беше риторичен въпрос, не бъди толкова спрял
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
разбра ли ве, това било игра по последни сведения ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Спрял от твоята уста звучи като комплимент
Ти на колко риторични въпроси си отговарял, та яз че поспамим на твоите
Spoiler for :
Некво интересно ще да е, надъхали са се да направят силни сингъл и мулти, да видим, ма не е за обратнопрогресиращи индивиди като Лайньоксик Пениас.
Бтв него го няма напоследък, че е открил, че има shoulder бутони на джойстика и от 3 дена разучава как се ползват. Конзолна долна паплач, ма той е от утайката там долу, кво да си говорим.
Бтв него го няма напоследък, че е открил, че има shoulder бутони на джойстика и от 3 дена разучава как се ползват. Конзолна долна паплач, ма той е от утайката там долу, кво да си говорим.
и ся кво ми спамите мега яката (бъдеща) игра с чувствата си относно мъже
педали пробити
тва не е общ форум
единият на 25, другият на 20 и нам-си-колко - ем, не ви личи
аре въжделенията ви в канавката![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
педали пробити
тва не е общ форум
единият на 25, другият на 20 и нам-си-колко - ем, не ви личи
аре въжделенията ви в канавката
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Нямам търпение да излезе. Уж ще бъде наследника на Freelancer, а него толкова съм го циклил из дискавъри сървърите и ТНГ сървърите и не знам си кво, че направо немам думи. Тоя Star Citizen се очертава като първата игра, която ще си купя в живота ми 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Някой може ли да ми каже успешна Кикстартер игра ?
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Аз се сещам например за Faster Than Light и Shadowrun Returns.австриискиа дънер написа:Някой може ли да ми каже успешна Кикстартер игра ?
Преди да се захване със Star Citizen, Chris Roberts е правил Wing Commander и Freelancer, така че заслужава вот на доверие до някаква степен
Come, my raven, it could be a lark.
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Не.австриискиа дънер написа:Някой може ли да ми каже успешна Кикстартер игра ?
Toxic has left the building.
ем то нали за тва ся трябва да изкърти кочината, именно щото е правил wing commander и freelancerFirzen написа:Аз се сещам например за Faster Than Light и Shadowrun Returns.австриискиа дънер написа:Някой може ли да ми каже успешна Кикстартер игра ?
Преди да се захване със Star Citizen, Chris Roberts е правил Wing Commander и Freelancer, така че заслужава вот на доверие до някаква степен
само да не се наложи като излезе да даваме стотици левове за видеокарти
- shub niggurat
- Обратна връзка:
шефо се надъхва за игри, тава редко се вижда у форумо

BRINGS A TEAR TO MY EYE
BRINGS A TEAR TO MY EYE
джумерки
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Последна версия на КрайЕнджин, ще трябва да даваш стотици, но май ще получим нещо което никога пред не сме.Nocturno написа: само да не се наложи като излезе да даваме стотици левове за видеокарти
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Е ебаха си гъза тия:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GucYhhLwIxg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GucYhhLwIxg[/youtube]
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ако някога игра е имала потенциала да повтори революцията на World of Warcraft, то това е Star Citizen. 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Между другото, ако искате да я пробвате имате време до утре:
https://robertsspaceindustries.com/prom ... e-Fly-2016
https://robertsspaceindustries.com/prom ... e-Fly-2016
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Да, щях да пиша ама гледам Sentry-то ме е изпреварил.
Вчера поиграх малко - като оставим тва, че е неоптимизирана (разбираемо) - графиката, детайлите, атмосферата, scale-а на всичко което се прави е на мн високо ниво.
(тва го пиша, въпреки че се вижда на клипчето, но да го изпиташ е съвсем друго; gameplay-я/графиката са 100% същите като това, което показват. Не е спец. демо на играта направено за презентация ала No Man's sky *cough*)
Всичката амбиция, която виждам може и да им изиграе лоша шега. Доста clunky е управлението, няма external interface и да не изброявам още колко работи.
Играта има огромен потенциал и си личи, че е правенa от ветерани в space sim/arcade-а.
EDIT: една история от алфата:
Вчера поиграх малко - като оставим тва, че е неоптимизирана (разбираемо) - графиката, детайлите, атмосферата, scale-а на всичко което се прави е на мн високо ниво.
(тва го пиша, въпреки че се вижда на клипчето, но да го изпиташ е съвсем друго; gameplay-я/графиката са 100% същите като това, което показват. Не е спец. демо на играта направено за презентация ала No Man's sky *cough*)
Всичката амбиция, която виждам може и да им изиграе лоша шега. Доста clunky е управлението, няма external interface и да не изброявам още колко работи.
Играта има огромен потенциал и си личи, че е правенa от ветерани в space sim/arcade-а.
EDIT: една история от алфата:
Spoiler for :
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.