The Conjuring

Какво да гледаме
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

The Conjuring

Мнение от the_presator »

1. Не знам защо този филм излиза с 2 месеца закъснение в БГ, но... баси филма :shock:

Изображение

2. Eто един не-толкова-спойлващ трейлър :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2So3KvSQ

3. A сега за самият филм: Адски добър!!!
Държи те в напрежение през цялото време, направо се бях залепил за стола. Изключително силен хорър, всичко е перфектно.
Няма шибан CGI или други подобни глупости, които просто нямат смисъл, и те изкарват от филма.
Персонажите са интересни и актьорската игра е на ниво.
10/10
Иии това ми беше първият хорър филм в кино :lol:
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Re: The Conjuring

Мнение от Alaster »

И аз чувам само хубави неща за него и мисля да ми е втория хорър на голям екран. :)
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

az misleh da hodq na kino da go gledam, ama taka i ne se pusnah -.-
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

И като почнеш да четеш коментарите под клипа - обсъжда се филма, баси :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Разбира се, този филм ще се гледа, ужасите са ми любимия жанр и ме хваща яд, че на година на кино дават едва 2-3 и то повечето са като обсебване и мама, създадени за американски тийнове, дето искат да се правят на смели с детски истории...
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Рядко излизат добри хоръри, а тази година имахме цели два - този и Evil dead римейка.
Мама е овърейтъд шитня с Джейми.
п.п. И V/H/S 2, но не съм сигурен дали е от тази година.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Tiny написа:Рядко излизат добри хоръри, а тази година имахме цели два - този и Evil dead римейка.
Мама е овърейтъд шитня с Джейми.
п.п. И V/H/S 2, но не съм сигурен дали е от тази година.
Ами, тая година си беше добра за хорър феновете, доста неизвестни хорърчета излезоха, особенно един адски тъп - турнадо акули май беше, но имаше и сравнително добри, а иначе си прав - филма е от тая година дето си споменал, доста сносен беше, на фона на другите
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Horror masterpiece. Успяхме вчера да се съберем от курса за прожекция в 1:00 и мога да твърдя, че това е най-добрият хорър за последните 5 години, ако не и повече. Филмът е нещо като перфектна симбиоза между Паранормална активност и Екзорсистът. Определено си заслужава да бъде гледан на кино най-вече заради озвучението, което няма как да се пресъздаде в домашни условия. Ще кажа само, че на 30-тата минута момичетата започнаха да си светят с телефоните, а някои направо си тръгнаха. :lol:
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз ще го гледам вкъщи, но пък утре ще ходя на Carrie да видим дали ще последва съдбата на повечето римейкове...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И аз го гледах. Готин е, ама не видях чак толкова огромна разлика от останалите хорор бози тип paranormal activity. Младо семейство се нанася в нова къъща -> оказва се проклета/обладана -> стават странни неща. Нищо особено...
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Якото е режисирането, моментът с момичето, дето си гледаше под леглото здраво ми опъна нервите, а хоръри не гледам от вчера. Доста е добър филмът, факт.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

da ne otvarqm nova tema

toq insidious zaslujava li si??
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Me

Мнение от Me »

Чак сега го гледах - наистина е добър! Няма фрапантни логически пропуски и излишни подробности, актьорската игра е повече от впечатляваща, визуалните ефекти са добри, без е ползван shitty CGI, както вече се спомена.

След като го изгледах, реших да се поразровя повечко и излязоха интересни работки за който му се чете:
  • Интересна статия, хвърляща светлина върху някои неща. В дъното на статията ще намерите ревю на филма от най-голямата дъщеря от сем. Перън - Андреа, клип с цялото семейство и един с Лорейн Уорън и директора на филма.
    Разговор между Андреа Перън и настоящия собственик на къщата им.
    Сайтът на Ед и Лорейн Уорън, както и статията за тях в wikipedia. Оказа се, че са работили и по Ужасът в Амитивил, който в крайна сметка май се оказа измишльотина.
Andrea Perron написа:The Conjuring' IS based on a true story… our story. However, the film is not based on my trilogy 'House of Darkness House of Light'. It is, instead, based upon the case files of Ed & Lorraine Warren. ...There are liberties taken and a few discrepancies but overall, it is what it claims to be — based on a true story, believe it or not.

I thought I was going to pass out. My mother began to speak a language not of this world in a voice not her own. Her chair levitated and she was thrown across the room.

Both my mother and I would just as soon swallow our tongue than tell a lie. People are free to believe whatever they want to believe. But I know what we experienced.
Оставам малко шашнат като знам какви работи видях във филма, ако ще и дори само 1/3 от тях да са истина. :shock:
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Пени написа:da ne otvarqm nova tema

toq insidious zaslujava li si??
с някъде около два месеца закъснение - не, макар че не е лош филм(чак толко), ма не върви да даваш пари за него...
Публикувай отговор