Хванал съм се да правя видео ревюта за "Под моста", ама за да не спамя (много) в коментарите под статиите в сайта, рекох да направя тема, където да ги споделям. Първото беше на Rise of the Triad: http://podmosta.bg/rise-of-the-triad/
Надявам се да ви допаднат Отворен съм към забележки, препоръки и коментари!
Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
Изчерпателни са ревютата, така че се надявам да се развивате в тази посока занапред! Успехи!
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
Serious Sam написа:Абе, nvision, ника ти има ли нещо общо с NecroVision, че всеки път ми минава през главата...
Мне, изобретих си го доста преди да излезе играта. В действителност има даже цяла философия зад него
Serious Sam написа:А ревю на Shadow Warrior ще видим ли?
Ако питаш за рибуут-а - да, когато излезе. Не съм GameTrailers, че да ми дават достъп до бетата и да пиша ревю по нея
nvision89 написа:Хванал съм се да правя видео ревюта за "Под моста", ама за да не спамя (много) в коментарите под статиите в сайта, рекох да направя тема, където да ги споделям. Първото беше на Rise of the Triad: http://podmosta.bg/rise-of-the-triad/
ToxicRed написа:video revutata na pomaka djenks sa po-qki
Link or it never happened... Иначе ми е през центъра на топкодържащия аксесоар дали някой го прави по-добре от мен. В крайна сметка не съм хванал Бога за шлифера и не съм открил топлата вода, просто се забавлявам и се мъча да правя нещо смислено със свободното си време.
ToxicRed написа:video revutata na pomaka djenks sa po-qki
Link or it never happened... Иначе ми е през центъра на топкодържащия аксесоар дали някой го прави по-добре от мен. В крайна сметка не съм хванал Бога за шлифера и не съм открил топлата вода, просто се забавлявам и се мъча да правя нещо смислено със свободното си време.
shto we, ako se kombinirate s toq poturnak djenks shte stane mega epi4noto revu.