Любима игра?
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Любима игра?
Сигурен съм, че и преди е имало такава тема, но все пак... без значение дали говорим за джитка от края на 80-те или от началото на тази година - вие сте на ход!
-
freeman8692
Re: Любима игра?
HALF-LIFE 2.
Мечиста написа:Gothic и Gothic 2 NOR
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Call of duty 2 - още си цъкам мултито от както излезе 2006та. А най-много ми липсва дотата в хедофа. Беше безумната нуубщина ама пък беше яко .
- newcomer
Много Ви уважавам, скъпи съфорумци, дотук виждам приятно изненадваща зрялост в коментарите (макар че като гледам какво сте писали, говорим за игри от близкото минало, демек спомените от ученическите/ранните студентски години). Нека и аз да кажа коя е любимата ми игра за всички времена: GTA: VICE CITY.
Иначе имам пристрастия към ФИФА Online 2, която е най-добрата футболна игра евър, ако не ви се купува поредният полуфабрикат. Има си мениджърски елементи и съставите се ъпдейтват , трябва само да инсталирате пачовете...
Любимата ми игра щеше да бъде Готик 3, ако я бяха пуснали оптимизирана. Първо, така и не можах да я подкарам като хората, има прекалено чести спадове във фреймрейта. Второ, дори с Enhanced Edition-a си остава бъг фест. Така че се влюбих в RISEN, Pyranha пак са я направили и е почти перфектна. Не като лайняното продължение, но както и да е.
Иначе имам пристрастия към ФИФА Online 2, която е най-добрата футболна игра евър, ако не ви се купува поредният полуфабрикат. Има си мениджърски елементи и съставите се ъпдейтват , трябва само да инсталирате пачовете...
Любимата ми игра щеше да бъде Готик 3, ако я бяха пуснали оптимизирана. Първо, така и не можах да я подкарам като хората, има прекалено чести спадове във фреймрейта. Второ, дори с Enhanced Edition-a си остава бъг фест. Така че се влюбих в RISEN, Pyranha пак са я направили и е почти перфектна. Не като лайняното продължение, но както и да е.
C&C Red Alert 2 (и повечето други C&C), както и всяка игра в която го има СКАЛАТА
- newcomer
СКАЛАТА не е участвал в много игри, но СКАЛАТА участва активно в американските филми напоследък, и то плашещо често. Ако направят филм по Макс Пейн 3, то непременно Дуейн Джонсън трябва да изпълнява главната роля.DA_ROK написа:C&C Red Alert 2 (и повечето други C&C), както и всяка игра в която го има СКАЛАТА
- Till.Lindemann
GTA от 3 нататък
и Postal разбира се
Roller Coaster Tycoon и Pharaon обаче са игрите, на които съм посветил най-много време
и Postal разбира се
Roller Coaster Tycoon и Pharaon обаче са игрите, на които съм посветил най-много време
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Сложен въпрос, момчета.
Carmageddon, Caesar II (същото като Pharaoh на Тилката, ама в Рим) Worms Armageddon бяха кръщението ми
Аз съм малко по-млад и домашен компютър получих точно началото на 2004-та. Red Alert-овете не съм ги играл, всъщност първата ми стратегия беше C&C Generals, а след това се смазвах от циклене на Warcraft 3 & TFT. Отделно много мултита на Jedi Academy, Quake 3, Half-Life. После Rome: Total War и BtfME.
Но сякаш най-много ме отнесе Morrowind. Огромна игра.
След години така ще говоря за ME трилогията и Skyrim най-вероятно.
Carmageddon, Caesar II (същото като Pharaoh на Тилката, ама в Рим) Worms Armageddon бяха кръщението ми
Аз съм малко по-млад и домашен компютър получих точно началото на 2004-та. Red Alert-овете не съм ги играл, всъщност първата ми стратегия беше C&C Generals, а след това се смазвах от циклене на Warcraft 3 & TFT. Отделно много мултита на Jedi Academy, Quake 3, Half-Life. После Rome: Total War и BtfME.
Но сякаш най-много ме отнесе Morrowind. Огромна игра.
След години така ще говоря за ME трилогията и Skyrim най-вероятно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Спортни игри (всякакви) и Тайкуни (пак всякакви)
Иначе най-много часове съм прекарал пред Warcraft 3, а сега на дърти години вече и пред Dota 2 (почти 2000 часа геймплей)
Иначе най-много часове съм прекарал пред Warcraft 3, а сега на дърти години вече и пред Dota 2 (почти 2000 часа геймплей)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Sacred / Bloodrayne | Maybe
има по-подходящ раздел за тази тема w/e
има по-подходящ раздел за тази тема w/e
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Ако говорим за PC, ще да са GTA от VC (включително) всичко натам, Hitman 1-4, Max Payne 1-3, Fo3 и Skyrim, Team Fortress 2.
Момчета, поиграйте GTA 1 и 2
Двойката съм я цъкал адски много време и е определено адски яка. Но най-вероятно няма да се понрави на никой свикнал с днешните стандарти в графиката
Двойката съм я цъкал адски много време и е определено адски яка. Но най-вероятно няма да се понрави на никой свикнал с днешните стандарти в графиката
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Jedi Academy , KOTOR , Prince of Persia , Football Manager , PES do edno vreme , sled tva fifa ,
Age Of Mythology
psotno maklo
Age Of Mythology
psotno maklo
кьорави катерички

Има и други, но тия са най-епичните
Цъкал съм малко и двете, но са ми като флаш игрички сега. :/