Пуснаха и първият трейлър
http://youtu.be/2zqy21Z29ps
TheChosen1 написа:даджайците
Ханибал е бозаOmega-x написа:По-голяма боза и от първия.

E какво да го кръстят 600 ли ? А за филма, да боза е, но пък Ева Грийн долу-горе балансира нещата.Serious Sam написа:И име са му избрали... Все едно руснаците да кръстят филм за Курск "Сталинград 2"
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Don't be rude.Ханибал е боза
Макар едното да е предпоставка за другото, битките са еднакво епохални, за да си позволят да кръщават един филм, бил той правен по комикс, който е за втората битка, да бъде кръщаван като "Първата 2". Ем тъпо е, поне според мен.Drecher написа:E какво да го кръстят 600 ли ? А за филма, да боза е, но пък Ева Грийн долу-горе балансира нещата.Serious Sam написа:И име са му избрали... Все едно руснаците да кръстят филм за Курск "Сталинград 2"
Ъ?стилът на филма беше нещо твърде новаторско

Всъщност има такова нещо - добър дублаж на български. За жалост адски рядко си дават зор да го осигурят.изключително добрия дублаж
Кончаловски или не, за жалост този филм пък е друг вид идиотизъм...с Elle Fanning
Отговарям на коментар, който е на седем години, но можеха да го кръстят Атина. Щеше да има повече смисъл. Все пак, Франк Милър не е правил подобно продължение на комикса(чак 2018), така че защо да се казва 300?Drecher написа:E какво да го кръстят 600 ли ? А за филма, да боза е, но пък Ева Грийн долу-горе балансира нещата.Serious Sam написа:И име са му избрали... Все едно руснаците да кръстят филм за Курск "Сталинград 2"