Аз съм casual играч, смотан, украсявам си героя, шляя се наляво надясно и току изпълня някой куест ако се окаже, че е някакъв по-интересен. То по принцип и ммо-та много не играя, ами я Planescape: Torment, я Shadows of Amn. Ама пък ми се цъка с някой приятел нещо, и понеже никой няма време за грайнд и паурлевълинг докато се стигне ендгейма, търсим нещо по-така... Нещо като MMO куест или адвенчър. Има ли такова животно?
MMOADVENTURE O YEAH
MMOADVENTURE O YEAH
Знам, че има спецове по MMO-та, та да си задам въпроса, сешсе
Аз съм casual играч, смотан, украсявам си героя, шляя се наляво надясно и току изпълня някой куест ако се окаже, че е някакъв по-интересен. То по принцип и ммо-та много не играя, ами я Planescape: Torment, я Shadows of Amn. Ама пък ми се цъка с някой приятел нещо, и понеже никой няма време за грайнд и паурлевълинг докато се стигне ендгейма, търсим нещо по-така... Нещо като MMO куест или адвенчър. Има ли такова животно?
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: MMOADVENTURE O YEAH
MYST 5 мисля, че имаше нещо подобно... Или се бъркам... Абе имаше някой онлайн MYST майче...
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: MMOADVENTURE O YEAH
http://mystonline.comSerious Sam написа:MYST 5 мисля, че имаше нещо подобно... Или се бъркам... Абе имаше някой онлайн MYST майче...
Говориш за това. И да безплатно е, само не бъдете задници че там имат нулева толерантност към лошо поведение. Напрактика е Myst, но можете да мъдрувате над загадките със приятели.
I'm behind 7000 skeletons.