Skyrim...
Skyrim...
Абе да ви питам били ли сте тва чудо Ancient Dragon и ако да как?? Аз се мъча от един ден и не мога. Левел 35, победен Алдуин (елементарно), Paarthulax (още по елементарно), всички магьосници по местата за думите (shouts). Обаче тва нещо няма вземане. Аз съм High Elf, главно Destruction (fireball), healing и Conjuration (flame atronach). С другата ръка Mace of Molag Bal-много яка тупалка. Айтеми за мана реген, ХП, Cost reduction за магиите.. както и да е досега в тази игра малко неща са ми създавали проблеми... Но този шибаняк Ancient Dragon няя трепане. Пробвах кво ли не накрая тръгна да бие едни Мамути и гигант и му взех около 60% ХП обаче даже и с това ме изгаря на 2 хита. Някаква тактика или слабост или нещо ако можете да кажете ще съм много благодарен 
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: Skyrim...
не
мн си слаб
мн си слаб
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
Най- много да те нахраня на Фростморн

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
какьв е този меч? и защо ти е на гьрба? модове усещам...
мод че има има
обаче аз да ви питам как така ви остава още интересна да вдигате лвли и т.н
Все пак един път като я врътнеш, вече няя кво да те убие, и няма PvP какво правиш?
Btw въпрос като от по Unskilled player - къде мога да си намеря Expert Destruction магии и какъв Shout използвате
обаче аз да ви питам как така ви остава още интересна да вдигате лвли и т.н
Все пак един път като я врътнеш, вече няя кво да те убие, и няма PvP какво правиш?
Btw въпрос като от по Unskilled player - къде мога да си намеря Expert Destruction магии и какъв Shout използвате
hyper1 написа:какьв е този меч? и защо ти е на гьрба? модове усещам...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Изтегли си Warcraft 3: Reign of Chaos и Warcraft 3: The Frozen Throne
И им превърти кампаниите, защото са феноменални
И им превърти кампаниите, защото са феноменални
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
хахахахахахах Frostmourne...

-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
Тоя се смее a другия не е чувал за WC:3
бахти геимърския форум сме честно xD
Ясно, от стратегиите само С&C сьм играл повече преди години, може би трябва да го поправя някой ден.
П.С. Имало админи, алелуя!
П.С. Имало админи, алелуя!
Пич нямам си на идея за какво ми говориш аз с Warcraft израснах дето се вика (на 18 съм)play4u написа:хахахахахахах Frostmourne...
btw лека редакция: Вдигнах 41 лвл, направих си Legendary daedric armor с 20% бонус от Blacksmithing potion и daedric bow пак legendary с тоя бонус и го енчантнах с 31 fire damage. Чак сега осъзнавам колко слаб съм бил преди
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Мне, просто не е за тъпи хора.Depraved написа:мноо тъпа игра чесно
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...