шефовете, аре вземете се у ръце и направете нещо
- shub niggurat
- Обратна връзка:
шефовете, аре вземете се у ръце и направете нещо
ей тоя сопол кръжав гъзорък - http://pcmania.bg/phpbb3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=24850 - осра целия форум и пуска картинки на обезглавени котки и не знам си кво, и никва реакция от ваша страна. секо нещо си има граници, ама едно време хамо кат пускаше рисувани гадости и сички реваха и хвърчаха предупреждения. Сега некви амеби кат тоя пъпчив осмокласник васко и оня мечиста, дето и той беше клиничен случай за форумо, правят квото си искат при положение, че всички сме на едно мнение за тех. После що толко хора напускаха и що разни меки пишки кат форплей си прават ташак с нас - еми за ташак сме, еби му майката

джумерки
Re: шефовете, аре вземете се у ръце и направете нещо
мечистчето го разбрахме и него че довчера се е плюнчел на майка си в ръцете, прясно ебано студентче колега на боби, дето си мисли че като седнал да ми учи у софийския половината свят му е длъжен за нещо
осъзнайте се най-накрая бе, смешници недни, дръжте се като хора, не като некви ходещи говна
осъзнайте се най-накрая бе, смешници недни, дръжте се като хора, не като некви ходещи говна
- Полковник Корав
Nocturno написа:мечистчето го разбрахме и него че довчера се е плюнчел на майка си в ръцете, прясно ебано студентче колега на боби, дето си мисли че като седнал да ми учи у софийския половината свят му е длъжен за нещо
ми... не
- shub niggurat
- Обратна връзка:
добре, че единствената реакция беше от страна на точно тия двамата цървули
що се хабя и аз, кат от тоя форум не е останало нищо, само некви петна изпод ръба на тоалетната чиния
кога че го хакнат пак, ама тоя път завинаги, и ега изтрият всичко и да се свършва
що се хабя и аз, кат от тоя форум не е останало нищо, само некви петна изпод ръба на тоалетната чиния
кога че го хакнат пак, ама тоя път завинаги, и ега изтрият всичко и да се свършва
джумерки
mechistcheto e po-dobre ot taq vasilisa
ma tva vase bashta mu mu e baral prostatata 100 pro
ma tva vase bashta mu mu e baral prostatata 100 pro
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- DA_PLEVNELIEV
- В момента играе: с държавния бюджет
- Обратна връзка:
Пенисе, моли се шуменските лекари да са достатъчно добри,
че това което ще ти сторя е много страшно.
че това което ще ти сторя е много страшно.
Господин млад меринджей.