Serious Sam
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- StubbsZombie
Re: Serious Sam
Мисля че имаше такава тема...
Anyway, TSE HD!
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Anyway, TSE HD!
-
- Обратна връзка:
Защо си сложил и HD, и не-HD версиите на еncounter-ите, при положение, че като изключим графиката това са си същите игри? Кой би гласувал за не-HD версиите при положение, че има HD версии? 

Der Meister написа:Защо си сложил и HD, и не-HD версиите на еncounter-ите, при положение, че като изключим графиката това са си същите игри? Кой би гласувал за не-HD версиите при положение, че има HD версии?
Е как кой - някой безживотник като хамелеона.

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Der Meister написа:Защо си сложил и HD, и не-HD версиите на еncounter-ите, при положение, че като изключим графиката това са си същите игри? Кой би гласувал за не-HD версиите при положение, че има HD версии?
Има огромна разлика във мултито. Доста геймъри предпочитат старата заради драстичната промяна във физиката на играта. Освен това има доста различни карти за детмач, които не присъстват в HD версиите, които са ограничени откъм някои технически възможности, от към които старата не е. А hardcore феновете на старата са фанатично привързани към нея. Та, затова.
¯\_(ツ)_/ ¯
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Разбира се че присърце си ми остава най-първата. 

жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- Toxsick_Vomit
Ее, бива ли само аз да съм гласувал за двойката?
Много е подценена тази игрица.

-
- В момента играе: aaaaaa
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.