Празника днеска.

Нещата от живота
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Празника днеска.

Мнение от SonicVibe »

Чувствате ли се зависими като киберпънк крепостни селяни на днешната светла дата или предпочитате сляпо да лицемерничите във Фейсбук с брутално наивни статуси и картинки на трибагреници + неграмотно написани цитати на Левски/Ботев/Вазов?
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Re: Празника днеска.

Мнение от bulLshi7 »

Я ми дефинирай
сляпо да лицемерничите във Фейсбук с брутално наивни статуси и картинки на трибагреници + неграмотно написани цитати на Левски/Ботев/Вазов?
. Лицемерничим пред кой? Пред България ли? Пред приятелите си, с които на хартия честваме празника? Кажи ти как ще "отпразнуваш" тази дата? Сутринта майка ти ти казва "честит празник сине" и ти кво ще и кажеш? "Не празнувам независимостта на България"?
LA COKA
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

смърт
    天皇陛下万歳。。!
    Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
    iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
    denik
    Дидко Бандитко
    В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Днеска е празник и за мен, щото ще работя на двоен надник
    [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
    [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
    [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
    Аватар
    Serious Sam
    Горд Пролетарий
    В момента играе: Serious Sam
    Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Днес християните почитаме паметта на Свщмчк. Фока, пророка Йона и преподобния Козма Зографски, царство им небесно. Амин.
    ¯\_(ツ)_/ ¯
    Vermic
    В момента играе: опаааааа
    Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Голям празник за България!

Слава и чест!
    Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
    {SuPa-1337-Killa}
    Псевдо рейцър
    В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Чекай да си преместя уя от др страна щото мн ми дреме...
    Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
    DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Автора е некво рядко тъпо лайно.
    Аватар
    SonicVibe
    стига спамил

Мнение от SonicVibe »

whateva... Не ми се обяснява, защото така или иначе никой няма да поеме.
    Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
    The Chameleon
    Eroguro Lolies FTW!
    Обратна връзка:

бътърс, стига емо!
    天皇陛下万歳。。!
    Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
    iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
    Аватар
    bulLshi7
    В момента играе: dota 3
    Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Бътърс, яж лайна, турска подлога мръсна!
    LA COKA
    Аватар
    Kompoth

Мнение от Kompoth »

ти също си бая бавен като те гледам. като написал нещо депресарско и безразлично и веднага плюеш тука - турци, подлоги

както в училище като се разхождах с тениската на Emperor - на гърба имаше един обърнат кръст, под него пишеше "anti-christian black metal" и ме нарочиха че "не стига че си тъп метъл, ами си и турчин"

ей, да ви сера на праволинейните засъхнали мозъци бе
    The Chameleon
    Eroguro Lolies FTW!
    Обратна връзка:

разлики и прилики между мизантропи, блек метъли и депресари
    天皇陛下万歳。。!
    Аватар
    SonicVibe
    стига спамил

Мнение от SonicVibe »

Слушай кво, пишлеменце недорасло, булшит ли си, кво си. Не ме ебе къв си и за какъв хардкор патриот ми се пишеш, но така като те гледам напълно си отговаряш на юзърнейма. Като пораснеш някой ден, мама и тати като вдигнат ръце от тебе и като те изхвърли розовата бг реалност в канавката тогава имаш право да ми се правиш на мъжленце и да ми се ерчиш по форумите колко си алфа. Деба недорасляци въшливи, един път гледали Волен Сидеров и ми станали мега патриоти. Тая лайняна дупка напълно си заслужава всяка една капка помия, която й се изсипва отгоре, даже и е малко. Защото Ганьо не умее да си цени това, което има, а първата му мисъл е да злоупотреби с него и да мачка тоя, който му е пълнил паницата! Българин за българина е СМЪРТЕН ВРАГ и винаги така ще си остане. Който си мисли противното е заблутен тъпанар, но рано или късно осъзнава, че съм прав. Дано само да ви дойде навреме акъла в главите...
    Аватар
    Serious Sam
    Горд Пролетарий
    В момента играе: Serious Sam
    Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Ахаха, бътърса изпуши. :lol:
    ¯\_(ツ)_/ ¯
    Аватар
    Ангра Майню

Мнение от Ангра Майню »

SonicVibe написа:Слушай кво, пишлеменце недорасло, булшит ли си, кво си. Не ме ебе къв си и за какъв хардкор патриот ми се пишеш, но така като те гледам напълно си отговаряш на юзърнейма. Като пораснеш някой ден, мама и тати като вдигнат ръце от тебе и като те изхвърли розовата бг реалност в канавката тогава имаш право да ми се правиш на мъжленце и да ми се ерчиш по форумите колко си алфа. Деба недорасляци въшливи, един път гледали Волен Сидеров и ми станали мега патриоти. Тая лайняна дупка напълно си заслужава всяка една капка помия, която й се изсипва отгоре, даже и е малко. Защото Ганьо не умее да си цени това, което има, а първата му мисъл е да злоупотреби с него и да мачка тоя, който му е пълнил паницата! Българин за българина е СМЪРТЕН ВРАГ и винаги така ще си остане. Който си мисли противното е заблутен тъпанар, но рано или късно осъзнава, че съм прав. Дано само да ви дойде навреме акъла в главите...
    Бегай в Белене, бе педераст нещастен! Това може да го говори, някой който цял живот се е трудил за националния идеал и на стари години се чувства предаден, не и ти. Повече от враговете на Отечеството мразя предатели като теб.
    Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
    The Chameleon
    Eroguro Lolies FTW!
    Обратна връзка:

SonicVibe написа:Слушай кво, пишлеменце недорасло, булшит ли си, кво си. Не ме ебе къв си и за какъв хардкор патриот ми се пишеш, но така като те гледам напълно си отговаряш на юзърнейма. Като пораснеш някой ден, мама и тати като вдигнат ръце от тебе и като те изхвърли розовата бг реалност в канавката тогава имаш право да ми се правиш на мъжленце и да ми се ерчиш по форумите колко си алфа. Деба недорасляци въшливи, един път гледали Волен Сидеров и ми станали мега патриоти. Тая лайняна дупка напълно си заслужава всяка една капка помия, която й се изсипва отгоре, даже и е малко. Защото Ганьо не умее да си цени това, което има, а първата му мисъл е да злоупотреби с него и да мачка тоя, който му е пълнил паницата! Българин за българина е СМЪРТЕН ВРАГ и винаги така ще си остане. Който си мисли противното е заблутен тъпанар, но рано или късно осъзнава, че съм прав. Дано само да ви дойде навреме акъла в главите...

Изображение
    天皇陛下万歳。。!
    Аватар
    Ангра Майню

Мнение от Ангра Майню »

Nocturno написа:ти също си бая бавен като те гледам. като написал нещо депресарско и безразлично и веднага плюеш тука - турци, подлоги

както в училище като се разхождах с тениската на Emperor - на гърба имаше един обърнат кръст, под него пишеше "anti-christian black metal" и ме нарочиха че "не стига че си тъп метъл, ами си и турчин"

ей, да ви сера на праволинейните засъхнали мозъци бе
    На тебе не на Емперър, а на Имортал ти трябва фанелка :lol:
    Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
    Аватар
    - Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Не разбирам защо трябва и да отпразнуваме по някакъв по-особен начин Независимостта, при положение, че :

Първо, тя не е била извоювана по никакъв начин, а по-скоро спазарена;

и второ - де факто сме независими още от времето на Стефан Стамболов, който показва среден пръст на Османската империя и Великите сили и нито си плаща трибутарния данък, нито пък зачита сключените капитулации :lol: Независимостта е по-скоро една формалност, отколкото нещо от решаващо значение.

Виж, Съединението например е далеч по-голям празник, 3-ти март също, а пък за 10-ти ноември да не говорим :lol:
    САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
    Аватар
    Pennywise
    Latinica

Мнение от Pennywise »

Джони Спагети - написа:Не разбирам защо трябва и да отпразнуваме по някакъв по-особен начин Независимостта, при положение, че :

Първо, тя не е била извоювана по никакъв начин, а по-скоро спазарена;

и второ - де факто сме независими още от времето на Стефан Стамболов, който показва среден пръст на Османската империя и Великите сили и нито си плаща трибутарния данък, нито пък зачита сключените капитулации :lol: Независимостта е по-скоро една формалност, отколкото нещо от решаващо значение.

Виж, Съединението например е далеч по-голям празник, 3-ти март също, а пък за 10-ти ноември да не говорим :lol:

na umen li mi sa praish?
    Симо написа:снощи
    пиян
    без книжка
    съм карал без колан
    чужда кола
    пълна с крадена царевица
    облечен като полицай
    Публикувай отговор