Tatus
Tatus
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Re: Tatus
DA TI SERA NA USTATA DA TI SERA
момчета, с тия алт акаунти форумът става много по-задръстен и слабопосещаем от всякакви нормални олд и нюфагове.
дори не знам що си прайте труда... фанете си няква работа, понякога е интересно - изкарват се пари, които могат да се харчат за цигари, хапване, пийване, дори за наркотици!
не го приемайте лично, защото наистина не е, въпреки че е трудно да се внуши с някакви писаници само - излезте и изкарайте 10 лева днеска, да видите лесно ли е, трудно ли е, носи ли удоволствие, противно ли е, кво е въобще тва нещо да получиш възнаграждение за свършена работа и да отидеш да си купиш кутия цигари, огромен рафълс барбекю и една мента и да ги споделиш с някой в тъмната прохладна лятна нощ.
много съм се депресирал и романтизирал.
няам пари за нищо от тва дето изброих
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
много приятна катрина описвашNocturno написа:момчета, с тия алт акаунти форумът става много по-задръстен и слабопосещаем от всякакви нормални олд и нюфагове.дори не знам що си прайте труда... фанете си няква работа, понякога е интересно - изкарват се пари, които могат да се харчат за цигари, хапване, пийване, дори за наркотици!
не го приемайте лично, защото наистина не е, въпреки че е трудно да се внуши с някакви писаници само - излезте и изкарайте 10 лева днеска, да видите лесно ли е, трудно ли е, носи ли удоволствие, противно ли е, кво е въобще тва нещо да получиш възнаграждение за свършена работа и да отидеш да си купиш кутия цигари, огромен рафълс барбекю и една мента и да ги споделиш с някой в тъмната прохладна лятна нощ.
аз имах пари зам цигари и ромче
вече ги нямам
наздраве
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
мда, нищо чудно че вече форума не ми е на първо място в Хрома. Дори вчера по едно време падна и от второ

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ооо, при мен Facebook, iGoogle и Google отдавна изместиха форума. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
затва те минах по постовеVLM написа:Ооо, при мен Facebook, iGoogle и Google отдавна изместиха форума.
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не е затова. Още като ме поведе с десетина поста реших просто да не правя нищо, ебал съм го. 
Единствено за русенската хегемония леко ме е яд, ама като нямам какво да пиша какво да направя..![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Единствено за русенската хегемония леко ме е яд, ама като нямам какво да пиша какво да направя..
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
аз пък много кисна в реддит напоследък 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
вече единствено по навик влизам във форума, но напоследък с тия теми с по един линк и акаунтите на марто изобщо ще спра да влизам. не че ви дреми ама да се отбележа и аз ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
тежки нокаути
Това го гледах наскоро...
Момчета, тая е толкова по-надрусана от вас, че направо не ми се мисли
Баси зеленчука прост е тая.
Момчета, тая е толкова по-надрусана от вас, че направо не ми се мисли
Баси зеленчука прост е тая.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки