Препоръка за игри !
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Препоръка за игри !
Търся въздушни военни симулатори като HAWX...
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Re: Препоръка за игри !
Модерни или Втората световна? Щото модерен се сещам за една, обаче нито и помня името а и май беше само за конзоли.
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Тя е mecha симулатор
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
HAWX е аркейд.
Secret Weapons Over Normandy.
Най-добрата такава игра която съм виждал се казва Crimson Skies: High Road to Revenge ама не знам как седят нещата с емулиране на игри за оригиналния Xbox.
Има ги по-старите Ace Combat игри за PS2, които със сигурност може да се емулират и са отлични.

Secret Weapons Over Normandy.
Най-добрата такава игра която съм виждал се казва Crimson Skies: High Road to Revenge ама не знам как седят нещата с емулиране на игри за оригиналния Xbox.
Има ги по-старите Ace Combat игри за PS2, които със сигурност може да се емулират и са отлични.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Труповоз написа:Модерни или Втората световна? Щото модерен се сещам за една, обаче нито и помня името а и май беше само за конзоли.
Времевият период няма значение. И без това този тип игри, не са толкова много, че да проявявам претенции
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Баш такива игри са Lock On и IL-2 Sturmovik 1946, но предполагам че няма да ти допаднат щом наричаш HAWX симулатор.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Не знам колко е аркадна HAWX, ма най-добрата си остава Freelancer.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.