DISKETI
-
- n00b playa
ДИСКЕТИ!
Аве пиша тука, щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 дискети за терминатора.Търся Battletoads и пиратската версия на аладин (SNES порта). Давам най-много 7 кинта за една. Ако. някой има една от тези игри да пише тука!
Тоалетен маг написа:ebaha sestra ti momche
Re: ДИСКЕТИ!
KVA SEKCIQ BE MOMCHE TVA DA NE E NA BABA TI HOLNATA GARNITURA
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ДИСКЕТИ!
Аве пиша тука, щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 дискети за терминатора.Търся Battletoads и пиратската версия на аладин (SNES порта). Давам най-много 7 кинта за една. Ако. някой има една от тези игри да пише тука!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

ДИСКЕТИ!
LA COKA
DISKETI
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
дискети
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Till.Lindemann
Re: DISKETI
like
ne sum oian
ne sum oian
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Аве пиша тука, щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 касетки за уокмена.Търся Огнеборецо Мой и пиратската версия на Радка (SEKS порта). Давам най-много 7 кинта за една. Ако. някой има една от тези касетки да пише тука!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
ДИС
кети
МИС
кети
ОП
ааааааааааааа
кети
МИС
кети
ОП
ааааааааааааа
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
- Обратна връзка:
Battletoads-a беше култова игра. Първата част е може би най-трудната игра на света, а втората не е чак толкова, но пак си беше бая трудничка. Имах ги и 2-те преди, но майка ми най-вероятно ги е изхвърлила. Добре, че има емулатори. Аладин също имах някаква версия ама не знам дали е тая за която говориш.
Аз на Аладин имам само мега драйв версията 

-
- Цар
- Обратна връзка:
DIKSETI
Ave pisha tuka, shtoto е naj-poseshtavanata sekciq, ave na4i tyrsq 2 disketi za terminatora.Tyrsq Battletoads i piratskata versiq na aladin (SNES porta). Davam naj-mnogo 7 kinta za edna. Ako. nqkoj ima edna ot tezi igri da pishe tuk!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Floppy
Ave hier schreiben, das die am meisten besuchte Abschnitt ist, nach Wegen Ave 2 Festplatten terminatora. Suchen Battletoads und Piraten-Version von Aladdin (SNES-Ports) zu suchen. Geben Sie maximal 7 Dollar für ein. Wenn die. jemand eines dieser Spiele, hier zu schreiben!
Диски
Пр. пишите сюда, что является самым посещаемым разделе искать пути пр. 2 диска terminatora.Tarsya Battletoads и пиратские версии Aladdin (SNES портов). Давам более 7 долларов за одного. Если. Кто-нибудь есть одна из тех игр, чтобы написать здесь!!
Re: Floppy
J'écrire ici, parce que c'est la section la plus visitée, je cherche deux diskettes pour le Terminator. Je cherche Battletoads et la version pirate d'Aladdin (SNES ports). je paie 7 dollars maximum. Si quelq'un a un de ces jeux d'écrire ici!
-
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Floppy
Suchen Battletoads und Piraten-Version von Aladdin (SNES-Ports) zu suchen.
suchen... zu suchen.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Der Meister написа:Battletoads-a беше култова игра. Първата част е може би най-трудната игра на света, а втората не е чак толкова, но пак си беше бая трудничка. Имах ги и 2-те преди, но майка ми най-вероятно ги е изхвърлила. Добре, че има емулатори. Аладин също имах някаква версия ама не знам дали е тая за която говориш.
Ninja Gaiden 1 и 2 са много по трудни.
a.k.a Frosty
-
- n00b playa