Официален сайт
Доколкото успях да прочета набързо играта е от типа MOBA(DotA, LoL, HoN), но вместо върху item-изацията играта набляга повече на character building-а и skill-овете. Играта също разполага с няколко интересни идеи като например customization на skill-овете на вече съществуващите герои с много skill-ове, които са общи между героите(това изглежда всъщност замества купуването на item-и) и някои, които са уникални за един или друг клас герой. В игра героят разполага с определен брой таланти, много повече от този в другите подобни игри, но може да отключи само около 2/3 от тях. Друго интересно нещо е липсата на разделение между gold и XP - има само един ресурс - prime, и той се използва както за отключване на таланти, така и за купуване на item-и(consumables). Изглежда има и някои други интересни идеи от рода на строене на замъци и завземане на бойното поле, но не съм задълбавал в тях, тъй като нямам време в момента.
Като визия играта изглежда цветничка, но определено с високо ниво на графиката. Lore-ът е за биката между технологията и природата, но изглежда има намесена и много магия, така че почитатели на steam punk-а - дерзайте.
Има доста gameplay видеота, като това(в related има и още), но са на руски и не знам колко ще ви свършат работа(геймплея се вижда доста добре, но коментарът за това какво става може да ви е мътен).
Лично мнение - доста свеж поглед над жанра ми се струва това, надявам се да е толкова добро, колкото звучи.