Всичко е в главите ви, София с нищо не е по-различна от който и да било бг град. Същото село е. Верно, из центъра покрай ларгото и НС виждате малко повече костюмирани чичаци, ма и те са селяни.
Аз до осми клас си учех в Банкя и почти не ми се е налагало да пътувам до София без нашите (обикновено те ме караха, щото си работят там, оттам се пазарува и т.н.). Като влязох в гимназия ми беше малко странно, защото хем бях адски близо до града, хем не го познавах изобщо. Спичах се малко като трябваше да ходя до места, до които не съм ходил досега, щото не бях сигурен дали мога да се върна сам след това.
Алми, бате, няа се притесняваш за самочувствието и т.н. Може да ти се струва, че софиянци са некво по-различно племе, ма не са. Много често са по-диви селяни от селяните. Аз така съм като ида във Варна и се кача в атобус, имам чувството, че всички мене гледат и си викат "яле го па тоя чужденец задръстен тука". Ма то това е породено от факта, че наистина ме гледат втренчено по тия автобуси бе, не си въобразявам, дееба. Сигурно щото съм убийствено секси летоска като надена джапанките, сложа гелче, ризка, а-у