Откакто съм дошъл тука...

Нещата от живота
Аватар
- Алминатора -

Откакто съм дошъл тука...

Мнение от - Алминатора - »

имам чувството, че цялата ми увереност и самочувствие не само са се изравнили със земята, но са и минали под морското равнище.

Истината е, че големият град ме плаши.

Адски съм притиснен като съм навънка нон-стоп, дори когато съм излязъл с приятели от Кърджали в Студентски град (където пък си е баш като Кърджали, даже и турска реч се чува :lol: ) и се предполага, че трябва да съм спокоен и да не ми пука, обаче не.

Отвратително е, още повече, че вече 1 месец съм тука и пак не мога да се успокоя.

Имам чувството, че на социално ниво функционирам на 20-30% от нормалното си, не повече.

Искам да бъда пак спокоен, уверен и със самочувствие. Колко още ще ми трябва да свикна? :?
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Откакто съм дошъл тука...

Мнение от The Grim Reaper »

Джони Спагети - написа: Искам да бъда пак спокоен, уверен и със самочувствие.
МИ ХОИ СИ У КЪРДЖАЛИ ВЕ
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

wtf кое те плаши бе? То студентски град си е страшничко де
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

• ша мреш.
п.с. ако не те заколят пред някоя чалгокотека или не те хвърлят след някой пиянски запой през терасата, ще свикнеш..
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

На теб поне ти е лесно, нас питаш ли ни дето сме сами тук без родителско присъствие за опора. Аз като дойдох в сф първите месец-два бях изпаднал в адската депресия, ама после ми мина и сега жик так :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ЖИК ТАК :!:

нормално ве алми, свикнал си на няква обстановка, с едни и същи хора, едни и същи места. ще те мъкнат наляво надясно, няза да знаеш къде отиваш, кви хора са там, колко време ти трябва са ке прибереш а-у. ше мине време докат свикнеш, тва е културен шок един вид. тръгни на фитнес, запознай се с батки и движи с тях
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Всичко е в главите ви, София с нищо не е по-различна от който и да било бг град. Същото село е. Верно, из центъра покрай ларгото и НС виждате малко повече костюмирани чичаци, ма и те са селяни.

Аз до осми клас си учех в Банкя и почти не ми се е налагало да пътувам до София без нашите (обикновено те ме караха, щото си работят там, оттам се пазарува и т.н.). Като влязох в гимназия ми беше малко странно, защото хем бях адски близо до града, хем не го познавах изобщо. Спичах се малко като трябваше да ходя до места, до които не съм ходил досега, щото не бях сигурен дали мога да се върна сам след това.

Алми, бате, няа се притесняваш за самочувствието и т.н. Може да ти се струва, че софиянци са некво по-различно племе, ма не са. Много често са по-диви селяни от селяните. Аз така съм като ида във Варна и се кача в атобус, имам чувството, че всички мене гледат и си викат "яле го па тоя чужденец задръстен тука". Ма то това е породено от факта, че наистина ме гледат втренчено по тия автобуси бе, не си въобразявам, дееба. Сигурно щото съм убийствено секси летоска като надена джапанките, сложа гелче, ризка, а-у 8)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Според мен мисълта му не беше за София и колко голяма и страшна е, а по-скоро за рязкото сменяне на обстановка, хора, приятели, навици и т.н. - проблем срещан сред провинциалистите :D Иначе, дето викаш - град като град в най-общи линии (или по-скоро село като село :lol: )

Отново личен опит - да не говорим колко диарии съм преживял в началото, докато свикна да ям боклуци ежедневно по няколко пъти на ден, а не манджичките на мама :(
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

ще свикнеш, хората по чужди държави ходят да учат и нямат проблеми ти за неква софия се притесняваш :)
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Внимавай в студентски град.Тръгни на боен спорт там е пълно.Ходи 2 пъти на нещо и вече ше си ММА като сички останали в студентския.Ходи повечко и току-виж не те убили пред некоя дискотека.
ОТНОВО!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

изрод искаш ли да убием някой пред дискотека
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Добре авер.Аз ще го убивам а ти ще викаш одобрително.ОК?После ше си разделим карантиите му.

Може некой турчин,там има доста.При това натурални,от Турция.
ОТНОВО!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

екстра, решено е значи :twisted:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Ти ела във Варна, може да не минещ 5 процента. Не че е кой знае какво, но аз съм ходил в София три пъти и няма по-айляшки голям град сигурно. Цял ден си умирам от кеф да обикалям по моловете и насам-натам, само лайняните им шофьори ми вземат здравето.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

дабъл пост ес южуъл. Иначе досега щом си бил в малък град, много ясно че ще ти е спек в началото, още повече че тук сте малко страхливи.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Моридин написа:Може да ти се струва, че софиянци са некво по-различно племе, ма не са. Много често са по-диви селяни от селяните.
Напълно вярно. :lol: Аз като софиянец го потвърждавам с две вдигнати ръце. Иначе Алми, всичко е до свикване. Приспособяването към друга среда винаги отнема малко време. :)
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Резни си косата и ще ти се вдигне самочувствието с 50%. Ако си обръснеш подмишниците, лицето и краката също по още 10% отгоре.
LA COKA
Аватар
Мечиста
В момента играе: с пишката си

Мнение от Мечиста »

А къде точно си в студенски? Някоя нощ ща са покатеря по прозореца ти и ща видиш "анален сюрприз".
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
Публикувай отговор