За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
- - Алминатора -
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Е, какъв е вашият избор? 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избор
Няма Синя коалиция вече.
Ще гласувам за ония момчета от ДСБ, дето се преместиха под шапката на Кунева сигурно.
Ще гласувам за ония момчета от ДСБ, дето се преместиха под шапката на Кунева сигурно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Till.Lindemann
пак ли избори ве
- reborn_izrod
Кунева не е оферта.Комунистическа булка е и е доказвала че е готова да предава националните интереси.Примерно с АЕЦ-а.Плюс това съм сигурен че при удобна възможност ше го налапа на турко-комунистите и ше направят нова тройна констипация.Тя вероятно и с Бойко би се съюзила ако той приеме и ако има изгода за нея в това.На момента ми изглежда невъзможно да се прецени за кого да се гласува,но със сигурност няма да е никое от СДС-тата.Strain написа:Няма Синя коалиция вече.
ОТНОВО!!!
За бако ви яне янев, както и на последните избори.
LA COKA
- Ich Bin Himmler
По-добре за Доган, отколкото за циганина Костов.
Ама те и двамата са ми адски противни.
Ама те и двамата са ми адски противни.
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
България заслужава още да е под турско робство.
.
.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
indeed. Българина безкрайно много пъти доказа, че не е еволюирал достатъчно, за да може да мисли самостоятелно и да се нарече Хомо Сапиенс,а е останал на ниво куче тип "гладна мастия".The Chameleon написа:България заслужава още да е под турско робство.
.
Иначе искам да има поне по 4-5 избори на година, само защото точно преди избори някой се сеща да направи нещо свястно и да свърши малко работа...
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
ama kvi izbori be
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
ГЕРБ.
Не съм смятал, че ще го кажа, но те нямат алтернатива в момента. В ничие лице. Плюс това, софийската кметица е много добра в работата си! Фъндъкова строи все едно няма утре. Особено парковете, направо не мога да ги позная. Ако се смени управлението, само ще и подлагат крак.
Не съм смятал, че ще го кажа, но те нямат алтернатива в момента. В ничие лице. Плюс това, софийската кметица е много добра в работата си! Фъндъкова строи все едно няма утре. Особено парковете, направо не мога да ги позная. Ако се смени управлението, само ще и подлагат крак.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И аз ще гласувам за ГЕРБ, Алпийска фирма РЗС са турци и загубиха в мое лице доста гласовит свой поддръжник. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- - Алминатора -
Дали нямат алтернатива?Telba написа:ГЕРБ.
http://www.bivol.bg/wl-bb-cia.html
http://www.bivol.bg/simo-bb-bruxelles.html
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Всички крадат и мамят. Но ГЕРБ го правят с мярка.
Тройната коалиция имаха финансово усвояване от 0.29%, сегашните са над 60%. Крадат, но си знаят мярката, това е важното.
Тройната коалиция имаха финансово усвояване от 0.29%, сегашните са над 60%. Крадат, но си знаят мярката, това е важното.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Till.Lindemann
аз съм ЦРУ, мн ясно
ся тва, че не сме се развили и аз го подкрепям. сещам се на времето царя като искаше да прави нещо с българия, ама се оказа, че българите изобщо не са дорасли за такива планове. тия 800 дни, дето ги беше дал, вместо хората да си опитват стъпка по стъпка да дърпат нагоре, кибичеха над вестниците, където всеки ден отброяваха колко време му остава на царя и злобееха. това се потвърждава от факта, че за българите правителството на царя се свързва с това, че той си бил взел горите, а не с факта, че влязохме в НАТО и ЕС. прав беше човека - проблема ни е в чипа.
ся тва, че не сме се развили и аз го подкрепям. сещам се на времето царя като искаше да прави нещо с българия, ама се оказа, че българите изобщо не са дорасли за такива планове. тия 800 дни, дето ги беше дал, вместо хората да си опитват стъпка по стъпка да дърпат нагоре, кибичеха над вестниците, където всеки ден отброяваха колко време му остава на царя и злобееха. това се потвърждава от факта, че за българите правителството на царя се свързва с това, че той си бил взел горите, а не с факта, че влязохме в НАТО и ЕС. прав беше човека - проблема ни е в чипа.
-
Жувотновъд
Ех, прав беше Бойко.VLM написа:И аз ще гласувам за ГЕРБ
Лош е материала, лош...
Подкрепям. И мен ме кефят ГЕРБ умерено и още не съм се отказал от тях. А и честно не виждам коя друга партия ще ги бие. Повечето работещи люде с малък бизнес според мен са си гербери. Така че съм за Бойко. Той никога не е казвал "лош материал", апропо. Начукайте си го.Telba написа:Всички крадат и мамят. Но ГЕРБ го правят с мярка.
Сега, в интерес на истината покрай избори винаги гласувам за разни екзотични формации като Атака и други, смисъл ясно ми е кой ще е номер едно и не ми е интересно да го подкрепям. Тоя път ми е ясно обаче, че Атаката вече я нема, тъй че ще си избера някоя друга.
А, и още нещо важно. Уважавам Ви симпатиите и Вашите избори. Във форума има много костовисти, седесари, и наште навремето бяха луди по СДС, нищо лично. Обаче аз си се кефя на силните на деня - както на Лудогорец примерно
Обаче тва дето ми набивате в очите, че Бойко бил бандюга, мутра и т.н. Въобще не ме ебе, даже ви вярвам. Аз самият съм грешен човек и не съдя хората по миналото им, а по настоящите им дела. А ББ не е виновен за ниските пенсии или заплатите.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
60% кура ми.Telba написа:Всички крадат и мамят. Но ГЕРБ го правят с мярка.
Начи като го прочетох тва и на доктора поста после, изписах сигурно към 5000 знака псувни по адрес на тоталната дезинформация на средния българин и липсата му на селективен усет - щото ей така, още две-три абсурдни числа е нужно да подхвърлиш и всички са в еуфория колко по-добре са нещата от живота им с Бойко начело. А средния бизнес, дето го поема със се космарлаците коя поред година вече, баш ГЕРБ ще обича, да-да.
Затова файда от псувни няма. ГЕРБ пак ще си карат мандата и хората пак ще са доволни, че са избрали най-малкото зло. Но не знам дали наистина е така.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Ще подпаля парламента, ще уринирам върху димящата пепел и ще дефекирам в устните кухини на законо-приложителите от МВР, които се опитат да ме спрат. Преди това мисля да приема огромни количества бензоилметилекгонин перназално и неправомерно да присвоя бойно огнестрелно оръжие.
Сега сериозно - няма да гласувам. Пичка им лелина на всички боклуци по родната политическа сцена. Тъй като дефакто те са отрепки, паразитиращи от умиращ организам, а аз съм отрепка без бъдеще, прекарваща дните си по канавките на този организъм АЗ ДАВАМ ЗА ТЯХ НЕ ГЛАСА СИ, А КОСЪМ ОТ ЛЕВИЯ ТАШАК, КОЙТО ЩЕ ПОТОПЯ В ХЕРОИН.
Благодаря за вниманието.
Сега сериозно - няма да гласувам. Пичка им лелина на всички боклуци по родната политическа сцена. Тъй като дефакто те са отрепки, паразитиращи от умиращ организам, а аз съм отрепка без бъдеще, прекарваща дните си по канавките на този организъм АЗ ДАВАМ ЗА ТЯХ НЕ ГЛАСА СИ, А КОСЪМ ОТ ЛЕВИЯ ТАШАК, КОЙТО ЩЕ ПОТОПЯ В ХЕРОИН.
Благодаря за вниманието.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Ще гласувам за ДСБ естествено. Не защото ще успеят да саберат достатъчно гласове за да управляват, но защото искам в парламента да има представителство на хора споделящи моите възгледи. Иначе всички добри думи споменати до тук по адрес на ГЕРБ и ББ могат да минат само в контекста на това, че другата алтернатвиа е БСП и евентуално Доган. При това положение съм склонен да се съглася, че е по-добре те да управляват. Но нещата никак не са добре. Нивото на демокрация в България намалява. Изборите се фалишифицират скандално много. Медийте са все по сервилни към властта, така че не можете да си съставите мнение за реалното положение на нещата.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!