Инсталирвам играта както е по реда си регистрирам се в саита когато вляза в играта си въвеждам имеила и паролата и ми влиза в профила и когато натисна ентър играта да зареди ми изписва ето това. http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 66393q.png
Моля ви се помогне те ми.
Проблем с Max Payne 3 [BlackBox]
Проблем с Max Payne 3 [BlackBox]
ASRock 970 Extreme3 - ATHLON II X2 245/TRAY - 2X2GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/32M - PALIT GT220 1G SD3
- Ich Bin Himmler
Re: Проблем с Max Payne 3 [BlackBox]
Който изпиратства играта, да му изсъхнат топките! 
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
А който не изпиратства играта -Ich Bin Himmler написа:Който изпиратства играта, да му изсъхнат топките!
фюрера му да се гръмне в главата.
¯\_(ツ)_/ ¯
Най-много преинсталирай. Аз после правих нещата по модел на някъв пич от коментарите в арена и стана от раз.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
яж ми хуя, аз като освободя място ще си я изпиратствам с кефIch Bin Himmler написа:Който изпиратства играта, да му изсъхнат топките!
Играта се оправи всичко е било от пача които се инсталирва с играта.Като него инсталирвам играта тръгна без проблем.Проблема е че интернета трябва да ми е спрян за да не го изтегли като включа играта.
ASRock 970 Extreme3 - ATHLON II X2 245/TRAY - 2X2GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/32M - PALIT GT220 1G SD3