Как мислите, дали ще мине само със....
Как мислите, дали ще мине само със....
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
-
Re: Как мислите, дали ще мине само със....

И това се отнася за втория пост в темата, за първия е очевидно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Sentry написа:
И това се отнася за втория пост в темата, за първия е очевидно.
Moже и да е очеВадно, все ми е тая...
Щом с пост към трол, троля....
Едит: А и да троля, троля него.
Затова не се занимавам с гаджита, само се пецат с който им падне. Все едно да имаш подвижна консервена кутия, с която който си иска да намаже ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Ich Bin Himmler
Прати я при колегата Менгеле да я прегледа, той е голям експерт, доволен ще останеш.
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
Айде сега пък Химлер 

- Ich Bin Himmler
vanmx написа:Айде сега пък Химлер
Ей, комунист!
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
bumpppp 

Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
- Ich Bin Himmler
renomous написа:bumpppp
Прати я при Менгеле, бе!
Ще и направи дисекция и няма да имаш проблеми.
Ich Bin Himmler написа:renomous написа:bumpppp
Прати я при Менгеле, бе!
Ще и направи дисекция и няма да имаш проблеми.
ей тъпанар
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Много ясно, че ти кръшка.
Стани гей.
Стани гей.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............