The Secret World

Игри за PC
Аватар
Firzen
Цар

The Secret World

Мнение от Firzen »

Изображение

The Secret World е интересен опит за съчетание на митологичното и окултното с отворен MMORPG свят. В основата на играта стоят взаимоотношенията между три тайни общества - Илюминати, Тамплиери и Дракони - които освен между себе си, са в конфликт и с нечистите сили. Крайният резултат е нещо средно между книга на Дан Браун, Silent Hill и Хари Потър - и макар да смятам, че щеше да се получи 1000 пъти по-яко в сингълплеър игра - пак е страшно любопитно заглавие. В момента тече вторият open beta уикенд, а впечатленията ми от първия можете да прочетете тук. =)

Има ли заинтересовани играта (освен exist-a, който знам, че остана разочарован)? Пробвахте ли Kingsmouth event-a, или нямате вяра в този проект на Funcom (придобили тъжна слава покрай Age of Conan)?
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Re: The Secret World [firz reviews!]

Мнение от gambit_12 »

Аз играя нет игричката the secret war. Обаче изтеглих бетата инсталирам упдейтвам и като пусна играта се оявява 1 мн малко прозорче което не може да се манипулира а играта си върво
I reject you reality and substitude my one
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Преди я следях паралелно с Guild Wars 2, но след време спрях, не знам защо, нещо не ми допадна, но надявам се да излезе нещо от играта.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Втори шанс на фънком няма да дам :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
trenti

Мнение от trenti »

Не е лоша игрицата ако е free2play, може и да си я купя ако е buy2play, но с месечни такси нямат шанс... :)
Публикувай отговор