Ударете едно рамо
Ударете едно рамо
Абе страшно ми се е преиграло някакво РПГ. Не ми се дават пари за Диаблото, а още не са го кракнали. Казвайте каквото се сетите, дори да не е РПГ, да е нещо с много добра история... Само не изреждайте всеизвестните, защото всичко съм изринал, от Blade of Darkness, през Spells of Gold, през Titan Quest, до ТЕС сериите Мас Ефектите, ГОтиците, Ризъните, Драгън ейджовете, Деусите и т.н.
-
gogoslavov
- В момента играе: PES 2010 nba 2k10 max payne 2 saints row 2 rise of the argonauts gta4 gears of war assassins creed prototype
Re: Ударете едно рамо
Dark Messiah
LOTR: War in the north
Legend of grimrock
Наскоро излезна Game of thrones RPG-много добра история, интересни главни герои, от постъпките ти има истински последствия, доста различни начини да развиеш героя си. Единственото нещо което не ми допадна е бойната система.
Drakensang: the river of time - много недооценено RPG според мен.(прилича на DA: Origins)
Legend of grimrock
Наскоро излезна Game of thrones RPG-много добра история, интересни главни герои, от постъпките ти има истински последствия, доста различни начини да развиеш героя си. Единственото нещо което не ми допадна е бойната система.
Drakensang: the river of time - много недооценено RPG според мен.(прилича на DA: Origins)
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
APB, Street Fighter x Tekken, Stronghold: Kingdoms, Project Zomboid
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Seal of Evil, ако ти се играе нещо на китайска тематика. Играта бих казал, че е зарибяваща.DJ Cat написа:Абе страшно ми се е преиграло някакво РПГ. Не ми се дават пари за Диаблото, а още не са го кракнали. Казвайте каквото се сетите, дори да не е РПГ, да е нещо с много добра история... Само не изреждайте всеизвестните, защото всичко съм изринал, от Blade of Darkness, през Spells of Gold, през Titan Quest, до ТЕС сериите Мас Ефектите, ГОтиците, Ризъните, Драгън ейджовете, Деусите и т.н.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Ich Bin Himmler
Hellgate: London
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Jade Empire, KOTOR 1 и 2 ако не си ги играл 
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
ахаха дж кат пише вав форума без да псува никои маняка маи е сприал бианабола 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Hard to be a God
A slight call afar is tempting me