Razor 1911 proudly presents:
Diablo III
(C) Blizzard Entertainment
Date: 2012-05-15
Size: 1DVD
Genre: Action RPG
Protection: BattleNET
1. Unrar, mount or burn ISO
2. Launch D3-rzr.exe and install the game with our custom installer
3. Update game online
4. Run \Razor1911\D3_COPY.exe on the DVD to install additional content
5. Run \Razor1911\D3_ACT.exe and press F2 to activate your game
6. Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
На печелившите - честито!
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
Сори мен, ама 120 лева не се кихат току-така ако мама и тате не ти ги дават. Аз самия нямам възможност да си купя играта, но се надявам да я играя пиратка за момента. Живи и здрави да сте хората с оригиналки и се надявам скоро и аз да цъкам в батълнет, но до тогава не се ядосвайте на простолюдието, което точи лиги по пиратката.
Undead Dude написа:Сори мен, ама 120 лева не се кихат току-така ако мама и тате не ти ги дават. Аз самия нямам възможност да си купя играта, но се надявам да я играя пиратка за момента. Живи и здрави да сте хората с оригиналки и се надявам скоро и аз да цъкам в батълнет, но до тогава не се ядосвайте на простолюдието, което точи лиги по пиратката.
Аз я имам оригинална и ще я цъкам в батълнет, но ще си я сваля пиратска на Лаптопа като пътувам по вили или някъде да имам така ако ми дотъпее нещо да поразцъкам сингъл и с другите герои.
gogsss написа:Призовавам всички закоравели пирати в тоя сайт! Дайте линк да е сваля,че намирам само някакви торенти без никакъв сийд.
Няма да намериш, защото такъв релийз не съществува!
(Ако видиш някъде Diablo 3 - Razor1911, то това е 100% фейк, ако го няма тук: http://orlydb.com/s/games )