Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
моиата бицара е 55 санта вашите колко са?

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Re: Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
ее 56 другата седмица ше те стигна купих си кретаин ама мн ми дразни на корема на клека се насирам малко 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
43 ми е ръката. Позьори. Имитираш фитнес маняк ама ако ще правиш тея сантиметри дето си ги показал с креатин и протеин няма да стане. 
LA COKA
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ако трябва да съм честен не
мах 47-8 ама иначе се приемам като напомпан(нищо не взиам само витаминчета суправита фитнес от кауфланда)
аве ти верно ли ша си някъв фитнес тролл до края на съществуването си в тоя форум
просто питам интересно ми е ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
аве ти верно ли ша си някъв фитнес тролл до края на съществуването си в тоя форум
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
фитнес-маняк
bulLshi7 написа:43 ми е ръката. Позьори. Имитираш фитнес маняк ама ако ще правиш тея сантиметри дето си ги показал с креатин и протеин няма да стане.
не е само креатин и протеин триабва ГЕН и ЗОБ и да тренираш мн правилно и яко за да изтоштиш мускола.
супа 1337 кила да а ти до краиа на саществуването си ли ще си пробит наркоман???
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
излъгах ви ся я мерих 41 е
инак по добре наркоман от колкото сушена тиква пълна с гной
инак по добре наркоман от колкото сушена тиква пълна с гной
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
той за анимал пак ако е чувал аз ша се учудя 
- reborn_izrod
Аз съм 37.Обаче никога нищо не съм взимал,а и тренирам само на успоредка и лост.Изчистена ми е ръката изобщо тежа 71 кила но нямам грам мазнини по себе си.
ОТНОВО!!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
през живота си никога не съм си мерил бицепса
във фитнес зала обаче съм стъпвал 1 път ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- Till.Lindemann
the answer is 42
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
- almi izlez
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- thewhitestig
Слаб съм. Около 33-4 е... Преди тренирах активно, ама сега съм се отпуснал.
36 ама съм още млад и зелен 
- reborn_izrod
Бе вие след тренировка ли ги мерите че тогава май повече се напомпва мускула с кръв нещо.Аз си я меря преди да тренирам нз.
ОТНОВО!!!
- Till.Lindemann
e преди мн ясно
пък и не съм ходил на фитнес от 7 януари, когато и да я измеря, по-голяма няма да стане
пък и не съм ходил на фитнес от 7 януари, когато и да я измеря, по-голяма няма да стане
- reborn_izrod
Да че си викам да не е същия майтап като с куровете.Секи като кажеше че му е по 14,15,16,17 а си мислех че са им по толкова без Боунър и си мислех кви ли са животни тия като го надърват.Тва преди 7,8 години като бех 6,7 клас.Мани ти глупаво чаве бех.
ОТНОВО!!!
- thewhitestig
предполагам приятелчетата са ти го казвали това, ако е така >reborn_izrod написа:Да че си викам да не е същия майтап като с куровете.Секи като кажеше че му е по 14,15,16,17 а си мислех че са им по толкова без Боунър и си мислех кви ли са животни тия като го надърват.Тва преди 7,8 години като бех 6,7 клас.Мани ти глупаво чаве бех.
6-ти клас - 12 години - 17 сантиметра...
Даам, ръгам големия мускОл в майка ти до втръсванефитнес-маняк написа:Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )