Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОТ ДСП !!!!Till Lindémann написа:AXAXAXAXAXAXAXAXA КОСИ И ЗАБИВАЙ
PeDeRaS_94
PeDeRaS_94
PeDeRaS_94
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
ОБРЕЖИ СЕ И СЕ ПОДЧИНИ НА АХМЕД ДОГАН !!!!!KamenRiderIV написа:АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХА ! PC MANIA СТАНА МЯСТО И ЗА ПЕДАЛИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alsoSpoiler for :
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
ГОРЕ РЪЦЕТЕ НЕЩАСТНИК ТАКЪВ !{SuPa-1337-Killa} написа:аве педалчо ша ми лапаш ли куреца за една цигарка?
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Ахахаха, Пени-то пак се е развихрилPeDeRaS_94 написа:може и без пари ако искаш, ама искам да ми се източиш яко !
пиши на лс ако си от Елхово или някъде близо там
Така можеш си говориш с някой дядка на биричка в кварталното кръчме. Общо взето политическите стереотипи трудно се разбиват, пък и до сега щом не си го разбрал, едва ли и сега ще го разбереш, дори и да го обясня (за не знам кой път). Общо взето тоя форум е пълен с лумпени за които "Комунизъм" = "Бай Тошо", "СССР", "КПСС", "БКП", и "1944 - 1989". Що не го духате???Vermic написа:Щом е толкова хубав комунизма защо тогава се разпадна?!
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
доста точно казано. И все пак, някой може ли да ми даде точна дефиниция на думата "комунист" ама без да гугълва...SonicVibe написа:Колкото дивия капитализъм е близък до теоретичната демокрация, толкова и бесния тоталитаризъм е бил близък до теоретичния комунизъм.
Всяка политическа система се свежда до едно = тотално влияние и контрол на една малка, привелигирована група от щастливци над масата. Различни са само методите за брейнуаш.