Съвет
-
gogoslavov
- В момента играе: PES 2010 nba 2k10 max payne 2 saints row 2 rise of the argonauts gta4 gears of war assassins creed prototype
Съвет
Днес счупих часовника на един от 10 клас, докато играхме футбол.В сряда иска да дам на неговия браточед парите.Та въпроса ми е дали да му дам и ако да него или на братовчед.Мерси
Re: Съвет
na nikoi nqma da davash pari be, q ne se izlagai
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Till.Lindemann
дори може и един бой да им метнеш
преди време като играхме в морската и един реши да цъка със слънчеви очила, при което на второто или третото центриране накрая му ги улучиха и станаха на парчета. дори не направи намек някой да му ги плаща. да е мислил.
преди време като играхме в морската и един реши да цъка със слънчеви очила, при което на второто или третото центриране накрая му ги улучиха и станаха на парчета. дори не направи намек някой да му ги плаща. да е мислил.
дай ги на родителите му ако ще даваш някакви пари ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ама съформниците са прави, че сам си е виновен за часовника. Наистина не му дължиш нищо на педалчето.
ама съформниците са прави, че сам си е виновен за часовника. Наистина не му дължиш нищо на педалчето.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
gogoslavov
- В момента играе: PES 2010 nba 2k10 max payne 2 saints row 2 rise of the argonauts gta4 gears of war assassins creed prototype
Аз не съм спортна натура пък той е по-голям и каза че ще ме бие.Реших да сложа парите в един неизполваем джоб на раницата и ако си ги поиска ще му ги дам.Какво мислите за това?
toq troli be
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
дай му парите и бъди тъпата Цензура, която си
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
gogoslavov
Доста неприятни хора в тоя форум.
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
-
gogoslavov
20 лева 20 лева ми е една хубава метъл тениска
Направи му четири свирки и сте квит.
Хем ти го искаш, хем той доволен.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Till.Lindemann
АЗ НЕ СЪМ СПОРТНА НАТУРА ПЪК ТОЙ Е 10 КЛАС
копеле, промених си мнението, дай му ги. като те гледам какъв си, само бой ти трябва...
копеле, промених си мнението, дай му ги. като те гледам какъв си, само бой ти трябва...
-
gogoslavov
Още повече се убеждавам,че ветераните са тапаци.
Аре стига си тролил. Изчезвай!gogoslavov написа:Още повече се убеждавам,че ветераните са тапаци.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аз му вярвам.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
то, ако е истина е по-зле
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Къв е тоя часовник 20 лева бе ахаха купи му един лъки бой и ще му се падне по хубав
Сядай да учиш, щото ако така си мислиш, че ще те приемат право, няма да стане.
Малко остана
Малко остана
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?