тъй пиша в общия, щото специализирания никой не го чете, тъй че си спестете, че темата не била за тук
въпроса ми е
ползвам windows media player уж като по-елементарно и искам да изрежа един участък от 11 минути от материал към 3 часа. проблемът е, че накрая като все пак успея да сплитна на конкретното място и после да го запиша, като пусна файла ми дава само звук, без картина. от какво може да е по дяволите ебати педерастията
проблем с Movie Maker
- Till.Lindemann
- Krasen
Re: проблем с Movie Maker
А опита ли да го отвориш с уиндоус медия плеър ?
Понякога неговите файлове не вадят картина ако ги пускаш от медия плеър класик.
Имам въпрос, я кажете подобна на муви мейкъра програмка ако може да е безплатна за едит на клипчета. И ако може да поддържа да направя няколко видеота в едно да излизат на квадратчета да кажем да се раздели.
Понякога неговите файлове не вадят картина ако ги пускаш от медия плеър класик.
Имам въпрос, я кажете подобна на муви мейкъра програмка ако може да е безплатна за едит на клипчета. И ако може да поддържа да направя няколко видеота в едно да излизат на квадратчета да кажем да се раздели.
"At the end of your road mine begins."
- Till.Lindemann
да ве, имам 5-6 плеъра, от всичко вади само звук. от кодеците ще да е
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Пробвай с Virtual Dub да го разрежеш става точно за няколко секунди... http://www.youtube.com/watch?v=peaWs6Ivgaw от таба видео задължително избери Direct Stream Copy за да не ти прекодиран наново клипа...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
ан тъй.-Stormrаge- написа:Пробвай с Virtual Dub да го разрежеш става точно за няколко секунди... http://www.youtube.com/watch?v=peaWs6Ivgaw от таба видео задължително избери Direct Stream Copy за да не ти прекодиран наново клипа...
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!