Я пробвайте това във Фейсбукакето да видим кой ще се хване покрай цялата пропаганда със Коньо
Соц. експеримент
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Соц. експеримент
http://www.buzzfeed.com/daves4/people-w ... oseph-kony
Я пробвайте това във Фейсбукакето да видим кой ще се хване покрай цялата пропаганда със Коньо
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Re: Соц. експеримент
Ми няма как да стане 
1. не сме тъпи американци
2. раздувката за Кони не е толкова известна по нашия край
3. като изключим тоя форум
българите си имаме достатъчно проблеми и ангажименти, че да тръгнем да му се възмущаваме на тоя ахахах
4. предполагам не малко хора са гледали един от най-яките филми, правени някога (хищникът)
или пък примерно Роки
3. като изключим тоя форум
4. предполагам не малко хора са гледали един от най-яките филми, правени някога (хищникът)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ся ша видим дали нещо ша стане 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
трябва да си много глупав за да си мислиш че са еднакви :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Всеки има поне по един-двама заблудени псевдоактивисти във ФБ, които се подмокрят при вида на поредната малоумна онлайн каузаGipo написа:Ми няма как да стане
3. като изключим тоя форумбългарите си имаме достатъчно проблеми и ангажименти, че да тръгнем да му се възмущаваме на тоя ахахах
4. предполагам не малко хора са гледали един от най-яките филми, правени някога (хищникът)или пък примерно Роки
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
нищо не стана при мене ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.