Предпочитам да чуя мнението на PC Mania критиката, дали да дам някви пари за кино за това или не
Hunger Games
Hunger Games
Я кажете, че тука всякакви хора ми гърмят, че бил уникален, страхотен и т.н., ама аз на тях не им вярвам.
Предпочитам да чуя мнението на PC Mania критиката, дали да дам някви пари за кино за това или не![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Предпочитам да чуя мнението на PC Mania критиката, дали да дам някви пари за кино за това или не
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Hunger Games
Само по трейлъра изглежда първокачествена боза за тъпите хора. Може и книгите да са интересни, но филма ми изглеждаше дебилен.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Тоз филм не е ли за Twilight crowd-a?
И на мен ми изглежда дебилен - макар, че началото прилича малко на "The Long Walk" от Кинг.
И на мен ми изглежда дебилен - макар, че началото прилича малко на "The Long Walk" от Кинг.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
На мен ми звучи, като cheesy rip off на Battle Royal (филмите не съм гледал, но мангата е бая мрачна)...разни критици твърдят друго...за съжаление досега не съм попадал на независимо сравнение между двата френчайза...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
много ми хареса, книгите не съм чел
имаше некои бозави моменти, ама като цяло беше добър
имаше некои бозави моменти, ама като цяло беше добър
Гледах го тия дни.
До един момент ставаше, след това включиха фабриката за боза и ни заляха качествено(да, тая същата, дето я включиха и в джон картър
). Май имаше смъртни случаи от удавяне в бозата сред публиката. Много тъп край, ясно подсказващ, че ще ни мъчат с още поне две части.
Тийн боза.
До един момент ставаше, след това включиха фабриката за боза и ни заляха качествено(да, тая същата, дето я включиха и в джон картър
Тийн боза.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ем става за гледане, ма определено е overrated