AAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Нещата от живота
Аватар
Pennywise
Latinica

AAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Мнение от Pennywise »

http://www.magicgatebg.com/forum/

ahahahahahah
ahahahah
ah
ah
ahah
ah
ahahahahahah
ahahahahahah
ahahahahahahahahah
ahah
ah
ah
ahahah
ahahah
ahahahahahah
ahahahah
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Re: AAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

HOLY BABBLING JESUS !
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

{SuPa-1337-Killa} написа:http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=5453
:lol: :lol:

Пича е DRAGONBORN :lol:
Иначе форума е 'da fuk was that !?
Такъв форум си плаче да бъде тролнат btw, навити ?
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Мнение от Infernal »

може може да бъде трлнат :D :rockon:
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

tva shtqh da kaja i az

smqtam da im kaja che se kefq na ilidan i iskam da stana demon hunter :S
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... =26&t=1706

Лесни магии за любов
Сложете снимката на избраника под дясната си пета и обуйте чорапи или чорапогащи.Прехвърлете цялата си тежест и затиснете снимката с крака си като кажете 3 пъти:
"Както моето тяло те затиска , така и любвта ти към мен да те притиска.Както на твоето тяло му е тежко от моята пета , така и на твоето сърце да му е тежко без мен."
През целия ден носете снимката на любимия си по този начин.
---------------------------------------------------
Ако връзката между двама е вече установена.Тази магия стимулира любовта и на двамата-Вземете нещо ,което принадлежи на вашия любим и което той или тя няма да забележи че липсва.Вземете нещо свое и завържете двата предмета здраво заедно. Скрийте ги така , че да не могат да бъдат намерени.
Изсушете червена роза така , че венчелистчетата и да се стрият на прах . Смесете ги с две лъжички мед и няколко капки рециново масло.От тази смес давайте на избранника си на 3 пъти и казвайте:
"АЛАЛАТ , АЛОКУР !"
Откъсни дива ябълка при пълнолуние.Вземи свещ и напиши на нея с игла името на любимия.Забоди свещичката на върха на ябълката.Като изгори , събери восъка и го сложи в чашка с мед. Ябълката изсуши и също сложи в чашката . Преди среща намажи устните си с този мед.

Очаквам като ми кажат АЛОКУР, после поне да го лапнат
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
b0neS

Мнение от b0neS »

Изображение
Изображение

Is this real life??? :shock: :shock:

Колко точно тъп требва да си????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Изображение
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Това нещо като форум на фенове на Хари Потър ли е? Real life Hogwarts WTF?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Чакам главния маг да ме одобри. :Д
После ще пусна тема, че съм зависим от хероин и търся магия за махане на addictions.
Някой от вас, ако иска, да се направи на пророк и да пусне тема, че всъщност съм зъл оклутен наркобарон и когато поискам магията и ми я дадат, ще я ползвам да зарибявам клиентела.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Жувотновъд

Мнение от Жувотновъд »

Препоръчва се да обединявате своите чакри по няколко пъти на ден. След кратки тренировки ще ти е необходимо да кажеш само едно „Обединете се” и чакрите ти ще се закачат в една. Този процес ще бъде описан напълно, повторно в приложението на книгата, и ние благодарим на Ариел за неговото разрешение.

Настани се удобно, дишай дълбоко и вдишвай дълбоко светлина в сърдечната чакра. При издишване си представяй, как сърдечната чакра се отваря и кръгообразно се разширява във всички посоки. Ти я разширяваш и присъединяваш към нея чакрите по двойки, вдишвайки и издишвайки при това: трета и пета, втора и шеста, първа и седма, омега и алфа (омега и алфа – чакрите до неотдавна бяха затворени, но сега са активирани. Омега чакрата (на около 20 см. под основата на гръбначния стълб) тя съединява с планетарното съзнание, трябва да се зазимявате с нея, а не с коренната чакра. Алфа-чакрата (на около 20 см. над главата) съединява с твоето светлинно тяло от пето измерение, осма и коленете ти, девета и глезените ти, десета и краката ти. Твоята обединена чакра става кълбо от златна светлина. Тя има диаметър от 6 до 15 метра и става център на твоето обединено поле, с диаметър до няколко километра. Твоят Аз – Дух съществува заедно с това обединено поле. Сега ти молиш своя собствен Аз – Дух да добави съответното количество от неговата енергия в твоето обединено поле, от основата на обединената чакра нагоре.

Ти можеш да отидеш по-далеч и да познаеш себе си като многоизмерна същност, разширявайки своята обединена чакра отвъд единадесета чакра (нивото на твоята групова душа) отвъд дванадесета (нивото на твоето Христово Аз), отвъд тринадесета чакра (Аз – Съм) отвъд Присъствието четиринадесета (Източника).

gumnai, ti ili nqkoi drug znaete li kak da si obedinq 4akrite?>
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Джунейд написа:http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=1706

Лесни магии за любов
Сложете снимката на избраника под дясната си пета и обуйте чорапи или чорапогащи.Прехвърлете цялата си тежест и затиснете снимката с крака си като кажете 3 пъти:
"Както моето тяло те затиска , така и любвта ти към мен да те притиска.Както на твоето тяло му е тежко от моята пета , така и на твоето сърце да му е тежко без мен."
През целия ден носете снимката на любимия си по този начин.
Ако връзката между двама е вече установена.Тази магия стимулира любовта и на двамата-Вземете нещо ,което принадлежи на вашия любим и което той или тя няма да забележи че липсва.Вземете нещо свое и завържете двата предмета здраво заедно. Скрийте ги така , че да не могат да бъдат намерени.
Изсушете червена роза така , че венчелистчетата и да се стрият на прах . Смесете ги с две лъжички мед и няколко капки рециново масло.От тази смес давайте на избранника си на 3 пъти и казвайте:
"АЛАЛАТ , АЛОКУР !"
Откъсни дива ябълка при пълнолуние.Вземи свещ и напиши на нея с игла името на любимия.Забоди свещичката на върха на ябълката.Като изгори , събери восъка и го сложи в чашка с мед. Ябълката изсуши и също сложи в чашката . Преди среща намажи устните си с този мед.

Очаквам като ми кажат АЛОКУР, после поне да го лапнат

Spoiler for :
Изображение

Изображение

Изображение
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

а аз си мислех че http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php е ненадминат...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
mjnhb

Мнение от mjnhb »

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... =27&t=3556 тия ме убиха ще призовават дракони да се бият :D:D:D
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Имаше тука един яко тъп, gore bloody gore, дето беше пуснал тема за магии, и пита такъв коя ви е любимата школа. На него му била некромантията, ама още бил начинаещ.

:rockon:

EDIT ох дано не види, че сигурно вече е напреднал и ще ме хексне
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Тва... вярват ли си като ги пишат тея неща? :? Смисъл, дали е нормално да им се подиграваме, щото ако имат проблеми нали... в разсъдъка, не е много приятно.
LA COKA
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

за един неосъзнат 15-годишен тийн е позволено, ама някви хора на по 25-30 години бате, наистина са за оплакване колко са зле :roll:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
vanmx

Мнение от vanmx »

Не е смешно. Познавам хора които съвсем сериозно говорят за прераждания, за гледане на сънища, атланти и незнам си още какви глупости и най-потресаващото е че наистина си вярват. Човек като го наблегне депресията, започва да се озлобява към околния свят и започва да живее в някакъв такъв измислен. Какви ли не секти и простотии се появиха напоследък.
b0neS

Мнение от b0neS »

wtf.. :shock: :lol:
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Тоя форум е пълна комедия. http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=890 :lol: :lol: :lol:
Не мога да разбера тея хора луди ли са?

Spoiler for :
2. Като си центриран, тропни с левия крак и изкрещи:

HUT (начало)

3. Изпъни показалеците си и ги събери пред себе си. Кажи:

XIQUAL UDINBAK (Прояви се Хаос!)

Визуализирай точки светлина на върха на пръстите си.

4. Раздалечи пръстите си така, че да се получи вертикална линия (от светлина) пред теб. Кажи:

XIQUAL UZARFE <-> D'KYENG (Прояви се етер <-> Константа на Планк!)

Етерът е изпълнен с потенциал, Константата на Планк е абсолютен покой, свиване.

Визуализирай астрологичният символ на Сатурн на върха на вертикалната линия и гръцката буква пси отдолу.

5. Събери отново показалците си, но продължавай да визуализираш линията и символите в края.

6. Начертай друга линия (раздалечавайки пръстите), перпендикулярна на първата и кажи:

XIQUAL KUDEX<-> EACHT (Прояви се светлина <-> мрак!)

На двата края на линията, визуализирай една сфера от бяла светлина и друга сфера от пълна тъмнина.

7. Допри отново показалците един до друг, но продължавай да визуализираш символите в края.

8. Начертай трета линия на 45° спрямо първите две. Кажи:

XIQUAL ASHARA <-> DIJOW (Прояви се огън <-> вятър!)

:doh:

The Chameleon написа:за един неосъзнат 15-годишен тийн е позволено, ама някви хора на по 25-30 години бате, наистина са за оплакване колко са зле :roll:

Дори и за 15 годишни тийнове не е присъщо. Точно обратното. Също така жените повече се подвеждат по подобни глупости.

bulLshi7 написа:Тва... вярват ли си като ги пишат тея неща? :? Смисъл, дали е нормално да им се подиграваме, щото ако имат проблеми нали... в разсъдъка, не е много приятно.

Проявява разбирателство.. ah classic! Нямай милост към такива хора. Мен щеше да ме е срам ако познавах човек който се занимава с "магии" и тем подобни.
Публикувай отговор