Поръчка от Zavvi
Поръчка от Zavvi
Така карта си взех скоро и все още не знам какво да правя. Оправих се с информацията на картата, но не съм сигурен какво да попълня в полето за адрес. PLS help 
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Поръчка от Zavvi
Ами... попълваш си адреса?! Не знаеш ли къде живееш? 
TheChosen1 написа:даджайците
Знам много добре ама пощенския код ме притеснява. Не знам дали значи същото щото гледах, че в Англия имат и фирмите кодове. Също за колко долу-горе ще дойде?the_presator написа:Ами... попълваш си адреса?! Не знаеш ли къде живееш?
- the_presator
- Обратна връзка:
Пощенските кодове ги виж в нета, 100% ги има всичкитет в БГ. Игрите идват обикновено до 1-2 седмици (10 работни дни), само гледай какво пише на Availability. Тези които са "In stock | Usually dispatched within 24 hours" идват в горепосечения интервал от време. За останалите се чака повече и не ти препоръчвам да поръчваш такива. Аз лично съм доволен, от година и половина само от там си купувам игрите. Досега всичко е дошло без проблеми и в перфектно състояние 
Мерси много човек, адски много ми помогна!
-
Радостин Стефанов
А ако пощажията не намери никой и вас като дойде какво става- в пощата ли ходиш да ги вземаш или изгаряш?
- the_presator
- Обратна връзка:
Е те от пощата не правят доставка по адресите. Само дават бележки, че си получил поща и след това отиваш да си я вземеш.
-
Радостин Стефанов
Как ги дават тия бележки - лично ли? Може ли ако не съм получил бележка но си следя редовно ходейки на място в пощата пак да си взема пратката?
- the_presator
- Обратна връзка:
Пускат ги в пощенската кутия, поне така е при нас.Как ги дават тия бележки - лично ли?
Да.Може ли ако не съм получил бележка но си следя редовно ходейки на място в пощата пак да си взема пратката?