Rockstar Games social club problem

Игри за PC
Аватар
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer

Rockstar Games social club problem

Мнение от DeeperTester961 »

Здравей,форуме!
Аз си купих преди 2-3 години гта 4,за да играя мултиплеър...една от гейм-мечтите ми се сбъдна!
Последно я игарaх преди 2 месеца, след което един ден ми дава проблем, че паролата ми е грешна...смених я 8 пъти от recover password,но без резултат.!
Ако някой ми помогне ще съм му благодарен доживот!!!
БЛАГОРАДЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! – (bow) :roll: :cry:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Rockstar Games social club problem

Мнение от denik »

пиши на поддръжката на играта
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Джунейд написа:пиши на поддръжката на играта
Няма да му помогнат. Писал съм им на тях безброй пъти за всякакви проблеми и нередности, нито веднъж не са ми отговорили. :lol: И btw mp можеш да си играеш и без оригинална игра и то в оригиналните сървъри през live. Нито ще те баннат нито ще ти направят проблем. Колкото до проблема ти, нямам идея каква може да е причината.
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Iztegli si IV-MP Moda za GTA IV. Tam multito LICHNO na men mi dopada poveche ot originala.
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Аватар
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer

Мнение от DeeperTester961 »

kamengtaiv написа:Iztegli si IV-MP Moda za GTA IV. Tam multito LICHNO na men mi dopada poveche ot originala.
Играл съм първо него преди дa си я купя и единствения проблем е лагавото падане...много ме изнервя това...то на играта точно това и е якото...иначе по-добре sa:mp :D
Публикувай отговор