Изказване на японската принцеса Каору Накамару за 2012 г
Изказване на японската принцеса Каору Накамару за 2012 г
http://www.youtube.com/watch?v=ntGMt4ulXoA&sns=fb
Начи извода е нека се обичаме повече и да не пием неща от метални кутийки и ще оцелеем !!!
Начи извода е нека се обичаме повече и да не пием неща от метални кутийки и ще оцелеем !!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Изказване на японската принцеса Каору Накамару за 2012 г
Най ме дразнят точно такива високопарни приказки, които разкриват най-различни скрити цивилизации и жестоки, огромни, тънещи в мистерия конспирации. Направо ми се повръща от тях...
Много от нещата, които каза въпросната принцеса, ми се струват доста глупави, неуместни, но имаше и думи, с които съм съгласен. Не вярвам обаче, че всички тия съвети и пречиствания, и прочие ще помогнат по някакъв начин да се спасяваме, защото,пак казвам, Апокалипсиса ще бъде второто пришествие на Исус. А не разни избухвания, измествания на орбити и тем подобни. Вярно, в Библията се споменава, че ще има странни събития, които ще предшестват идването Му и, доколкото си спомням, 3те дена пълен мрак, а и изчезването (скриването?!) на слънцето и звездите също бяха описани в нея, но не с такива хм, детайли.
Накрая, от гледната точка на християнин не вярвам в прераждането, още повече в това, че ще заживея на друга планета, ако не пия бира и сок от кенчета. Там няма да дискутирам, щото не съм се запознал с тия идеи, нямам и такова намерение.
Тва за спомените й от предишни животи също ми е мътно. Говоренето на незнайни езици не е нещо странно, това е един от даровете на Святия Дух, в случай, че си кръстен в него, и с ушите си съм чувал хора да говорят езици. Замислям се, дали принцесата не е минала през процеса на кръщението, но силно се съмнявам, тъй като щеше да го спомене.
tl;dr - Декстъра е тъп и пише християнски небивалици - да се чете само от хората, които се интересуват от подобен вид теории(като тези в клипчето).
Много от нещата, които каза въпросната принцеса, ми се струват доста глупави, неуместни, но имаше и думи, с които съм съгласен. Не вярвам обаче, че всички тия съвети и пречиствания, и прочие ще помогнат по някакъв начин да се спасяваме, защото,пак казвам, Апокалипсиса ще бъде второто пришествие на Исус. А не разни избухвания, измествания на орбити и тем подобни. Вярно, в Библията се споменава, че ще има странни събития, които ще предшестват идването Му и, доколкото си спомням, 3те дена пълен мрак, а и изчезването (скриването?!) на слънцето и звездите също бяха описани в нея, но не с такива хм, детайли.
Накрая, от гледната точка на християнин не вярвам в прераждането, още повече в това, че ще заживея на друга планета, ако не пия бира и сок от кенчета. Там няма да дискутирам, щото не съм се запознал с тия идеи, нямам и такова намерение.
Тва за спомените й от предишни животи също ми е мътно. Говоренето на незнайни езици не е нещо странно, това е един от даровете на Святия Дух, в случай, че си кръстен в него, и с ушите си съм чувал хора да говорят езици. Замислям се, дали принцесата не е минала през процеса на кръщението, но силно се съмнявам, тъй като щеше да го спомене.
tl;dr - Декстъра е тъп и пише християнски небивалици - да се чете само от хората, които се интересуват от подобен вид теории(като тези в клипчето).
WeAreGettingClose
- OnePageLife
Браво, че си успял да го изровиш. Повечето клипчета с Накамару бяха изтрити от тубата преди няколко дни заради авторски права.
@Dexter
Това, че не вярваш във всичко което ти се предостави като информация може да бъде само похвално. Честно да ти кажа и на мен не ми вдъхва доверие тая. Въпреки това, аз лично имам силни причини за да вярвам, че конспирация има и тя не е никак малка, както и в съществуването на разум извън пределите на нашата планета.
Но това си е за мен. Ти/всички вие имате правото и честта да вярвате в каквото си поискате. Свободната воля е над всичко.
@Dexter
Това, че не вярваш във всичко което ти се предостави като информация може да бъде само похвално. Честно да ти кажа и на мен не ми вдъхва доверие тая. Въпреки това, аз лично имам силни причини за да вярвам, че конспирация има и тя не е никак малка, както и в съществуването на разум извън пределите на нашата планета.
Но това си е за мен. Ти/всички вие имате правото и честта да вярвате в каквото си поискате. Свободната воля е над всичко.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Т'ва ся да псуваш на някого вярата много ли е интелигентно? Аре дишай малко, сватаDante написа: Ще ти пикам и на христянските педеращини.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
- mrsbadtrip
- В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
джунейд, ти смотан ли си, от' започваш такива дискусии в рептилски форум? 
hep sonunda kendimi vurdum.
е защото съм бедес и играя извън правилатаmrsbadtrip написа:джунейд, ти смотан ли си, от' започваш такива дискусии в рептилски форум?
Това се казва масонски сандвич*
*Истина, лъжа, истина; лъжа, истина, лъжа (б.а.)
*Истина, лъжа, истина; лъжа, истина, лъжа (б.а.)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аз имах един познат, който беше интелигентен и доста добър програмист, долу-горе на нашата възраст, но ужасно (на моменти плашещо) набожен. Но може би си прав - това са по-скоро изключения.Всъщност май не познавам интелигентен човек, който да е вярващ, ходещ на църква, спазващ обичаите, четящ Библията христянин
п/п
Говоря за хора на моята възраст, миналите поколения са друг въпрос.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Митко, бих ти срал на глупостите, ма днески МИ Е ДЕН и няма да се занимавам с тебе 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- mrsbadtrip
- В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
Dante написа: Да си вярва в каквото си иска. Но аз не познавам интелигентен човек, който да приказва такива религиозни лайна като Декстъра. Всъщност май не познавам интелигентен човек, който да е вярващ, ходещ на църква, спазващ обичаите, четящ Библията христянин![]()
п/п

also

hep sonunda kendimi vurdum.
ми кво искаш, дантето си е тъп от едно време. това че влезе в софийския и много му се дигнаха акцийте не го прави да изглежда по умен пред другите. или поне пред някои.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Виж сега, да уточним някои работи.Dante написа: Да си вярва в каквото си иска. Но аз не познавам интелигентен човек, който да приказва такива религиозни лайна като Декстъра. Всъщност май не познавам интелигентен човек, който да е вярващ, ходещ на църква, спазващ обичаите, четящ Библията христянин![]()
п/п
Не знам до колко интелигентен човек съм, тва няма значение. Но - вярващ съм. Ходя на църква редовно, не знам какво разбираш под "обичаи" (предвид, че съм протестантски вярващ, имаме само един такъв, ама то и източноправославните го имат) и да - и Библията чета.
Това, че ти си решил да водиш безпътен живот и да не вярваш в нищо, и да смяташ за идиот всеки, които мисли инак на тебе, не е особено голям мой проблем, затуй че можеш най-спокойно да izlezesh и да не се занимаваш с мен...
WeAreGettingClose
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Май е внучка на император Мейджи.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Яко "WTF?!" съм в момента.Това, че ти си решил да водиш безпътен живот и да не вярваш в нищо, и да смяташ за идиот всеки, които мисли инак на тебе, не е особено голям мой проблем, затуй че можеш най-спокойно да izlezesh и да не се занимаваш с мен...
Може ли да ми обясниш, какво означава "безпътен живот", че явно съм малко невежа.
Човек може да си вярва в Голямата стъпка или пък в Ewoks и пак да си има "път" в иначе този толкова смислен за всеки живот, и то доста по-целенасочен, мейби.
I love a Scotch that’s old enough to order its own Scotch.
мани ги тия като тоа са специална порода промити мозъци на примати..бисквитка написа:Яко "WTF?!" съм в момента.Това, че ти си решил да водиш безпътен живот и да не вярваш в нищо, и да смяташ за идиот всеки, които мисли инак на тебе, не е особено голям мой проблем, затуй че можеш най-спокойно да izlezesh и да не се занимаваш с мен...
Може ли да ми обясниш, какво означава "безпътен живот", че явно съм малко невежа.
Човек може да си вярва в Голямата стъпка или пък в Ewoks и пак да си има "път" в иначе този толкова смислен за всеки живот, и то доста по-целенасочен, мейби.
- Till.Lindemann
напусниDexter написа:защото,пак казвам, Апокалипсиса ще бъде второто пришествие на Исус.
форума
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Голямата Промяна наближава, момчета! Много интересни събития ни очакват - дано сте готови за тях, защото ще връхлетят като ураган!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Ама верно тя сама ли си реши, че е принцеса или некой илюминат я обяви за Снежанка?
Тая не е ли същата от преди да си смени дилъра:
http://www.taiyonokai.co.jp/career.html ако въобще е вярна и тая биография де...
PS: Поздрав от един рептил: http://www.youtube.com/watch?v=gxNB05mKAco
Тая не е ли същата от преди да си смени дилъра:
http://www.taiyonokai.co.jp/career.html ако въобще е вярна и тая биография де...
PS: Поздрав от един рептил: http://www.youtube.com/watch?v=gxNB05mKAco

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Ех, крейзи японци...
А на офтопик топика: Какво се заядохте изведнъж за религий, това да не ви е youtube? Тук е последното място, което очаквах атеизъм с/у религия, ама явно не е късно за промени.
А на офтопик топика: Какво се заядохте изведнъж за религий, това да не ви е youtube? Тук е последното място, което очаквах атеизъм с/у религия, ама явно не е късно за промени.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Шансов Състезател
The Chameleon написа:Голямата Промяна наближава, момчета! Много интересни събития ни очакват - дано сте готови за тях, защото ще връхлетят като ураган!!!