Годините отминават, остаряваме и като, че ли все повече изпростяваме. Може анкетата да не е изчерпателна разбира се, но все пак предпочитам да се посмеем задружно на отминаващата година и пожелаем една по добра година с повече усмивки и по - глупости.
1. Къде ми е статията за ФИФАТА БЕ ОЛИГОФРЕНИ!!! Или как ритнитопковците ги сритаха по топките - Nikeca
2. Коледната елха на PC маниа или как всички останаха с пръст в... заради годишните анкети - PC MANIA
3. Tрола на 2004 се завърна - Муксата
4. "Добър ден педераси.Модераторите не ще ме спрат" - каза Разбивача (1,2,3,4, и не знам колко още си ) и влезе в историята - Разбивача
5. Когато колбите и откраднатите дракони накараха дори Bethesda да се изчерви - iddqd и Nine Inch Nails
6. "Колкото и тъпо да звучи, за мен голямо значение има вокалиста(най-често) каква зодия е Ако ми е някоя такава...близка, автоматично почвам да харесвам групата ОЩЕ повече..." или как Декстър си остана тъп - Dexter
7. "Ще ти кажа само, че си адски тъпо парче" - juni0r VS "И защо навсякъде говориш за мен" - The Best или как титаничния сблъсък на две противоположни мнения придоби ново значение.
Анкета - Събитието на 2011 във форума
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Анкета - Събитието на 2011 във форума
Китките помнят цвета...
-
- В момента играе: real_life.exe (worst game evar!)
Re: Анкета - Събитието на 2011 във форума
Teди педи feat. Хамо vs. Минотавъра
Баси, колко си зле...
Баси, колко си зле...

знайш ли като се замаам...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Штрак написа:Teди педи feat. Хамо vs. Минотавъра
Баси, колко си зле...
ще се съглася с тебе тоя път
джумерки
-
- В момента играе: real_life.exe (worst game evar!)
няма да се възгордявам, обещавам 

знайш ли като се замаам...
-
- Обратна връзка:
за половината "събития" от анкетата сега разбирам, че е имало такива
а муксата дето се бил завърнал най-вероятно е трол. иначе +1 за темата с минотавъра 

Пропуснал си Iddqd vs Dj Cat в темата за The Witcher 2. Много по-епичен сблъсък от този между juniOr и The Best.
Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Stun Damage написа:Пропуснал си Iddqd vs Dj Cat в темата за The Witcher 2. Много по-епичен сблъсък от този между juniOr и The Best.
Това е идеята, да ме допълвате. Май беше грешка, че беше анкета, но както и да е. Така, че може да слагате всякакви предложения. Няма как да знам всичко ставащо във форума и за този сблъсък не съм бил тук.
Китките помнят цвета...