Защо АЗ, ЗАЩО НА МЕН????
-
Serious Sam 1.0
Защо АЗ, ЗАЩО НА МЕН????
Копелета, няма справедливост на тоя свят... Преди малко във фейса една ултра яка мацка ми иска приятелство и гледам даже статуса и "Single" и живее в моя град... И вече си точа зъбите, а тя да вземе да се окаже единствената ми първа братовчедка, с която не съм се виждал от малчуган... ЗАЩО НА МЕН, МАМКА МУ???

Re: Защо АЗ, ЗАЩО НА МЕН????
И кво пръсни и трътката.
Inveniam viam aut faciam.
I will either find a way, or I shall make one.
I will either find a way, or I shall make one.
Кой е тоя български град в който всички сте от първи братовчед нагоре
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
go for her dude
( post some pics too )
( post some pics too )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
роднини във фейсбук не се приемат
-
Serious Sam 1.0
По-долу от трета не падам...Ред написа:Ами ако ти беше 2ра братовчедка какво щеше да направиш мм ммм .. ?
-
Serious Sam 1.0
Капиталистика? Щях да я любя в пристъп на пролетарска ярост!!!
жените са упадъчниSerious Sam написа:Капиталистика? Щях да я любя в пристъп на пролетарска ярост!!!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Жените са за педераси ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
ти... гадино мръсна... вече ти разбирам хумора и ти си виновен, че знам откъде идва...The Chameleon написа:go for her dude
( post some pics too )
(тва не беше с отрицателни чувства, както е по принцип
WeAreGettingClose
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
дигнал си лвл бате 
edit : декстъре, ще ти дойда на гости
edit : декстъре, ще ти дойда на гости
Spoiler for :
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- - Алминатора -
Декстъре, написах ти поема:Dexter написа:ти... гадино мръсна... вече ти разбирам хумора и ти си виновен, че знам откъде идва...The Chameleon написа:go for her dude
( post some pics too )
(тва не беше с отрицателни чувства, както е по принцип)
Тъп е декстъра, той не знае
че е тъп като градински дъб
и не знае, че е много тъп
затова пише простотии в форума на писи мания
и всички го мислят за най-ебания
от баща си.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
Искаш да чукаш яката си братовчедка?
Добавяш приятна частица извратеност във форума, не че на фона на останалото е нещо покъртително
Все пак освен освидетелстваните нимфоманки (под 0,1% от жените и обикновено не особено атрактивни за мъжете) нормалните жени никога не правят секс ей така, за кефа. Тяхната физиология и психика предразполага сношението да се базира някакъв стремеж към изгода - материална (кеш, придобивки, професионално издигане) или емоционална (социално одобрение, чистене на съвест, персонално облагодетелстване) тоест винаги подплътени с комплексен мотив. В твоя случай, както си го описал такъв определено липсва, така че дори на теория да си психически подготвен да легнеш с роднина, май нямаш шансове от нейна страна.
Пробвай обаче да и покажеш форума. Бутни й 5-6 линка към дискусии, запознай я с по-известните форумни мемета и я поздрави с хит на Joro K. Кой знае, след това може да те съжали, а съм чувал, че жените били склонни да правят секс и от съжаление, което в случая е твоя единствен шанс
Добавяш приятна частица извратеност във форума, не че на фона на останалото е нещо покъртително
Все пак освен освидетелстваните нимфоманки (под 0,1% от жените и обикновено не особено атрактивни за мъжете) нормалните жени никога не правят секс ей така, за кефа. Тяхната физиология и психика предразполага сношението да се базира някакъв стремеж към изгода - материална (кеш, придобивки, професионално издигане) или емоционална (социално одобрение, чистене на съвест, персонално облагодетелстване) тоест винаги подплътени с комплексен мотив. В твоя случай, както си го описал такъв определено липсва, така че дори на теория да си психически подготвен да легнеш с роднина, май нямаш шансове от нейна страна.
Пробвай обаче да и покажеш форума. Бутни й 5-6 линка към дискусии, запознай я с по-известните форумни мемета и я поздрави с хит на Joro K. Кой знае, след това може да те съжали, а съм чувал, че жените били склонни да правят секс и от съжаление, което в случая е твоя единствен шанс
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Trve, така си загубих девствеността. Мъдро думаш, подкрепям напълно.AcTivE написа:Кой знае, след това може да те съжали, а съм чувал, че жените били склонни да правят секс и от съжаление, което в случая е твоя единствен шанс
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
дала му приятелство
жалакри сте всички ееееййй
жалакри сте всички ееееййй
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Serious Sam 1.0
Ем жалкари сме, кво да се прай... Дала приятелство, ам като е от моя град, що да не се пробвам??? Едно добро начало бих казал, ама развръзката беше ебаси... Тва гадно... 
Навъртай се около нея...после около приятелките и!
Тя ти е братовчедка ще те уреди
Тя ти е братовчедка ще те уреди
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?