Дори името му подсказва този сценарии - Калфин от calf - теле, а телето като се заколи му тече кръвта, значи Калфин иска да изпие кръвта на българските деца!
Глас за Калфин - нож в гърба на БЪЛГАРИЯ
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Джони Спагети написа:
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Andrey358 написа:...
Gipo написа:Тъп си.
Andrey358 написа:Браво, Джони с няколко добре премерени изречения успя да синтезираш това което се опитвам да им набия в главите вече две седмици.
Дори Дарт Вейдър или Волдемор да се кандидатира за президент, бих гласувал за него само и само БСП да не спечели.
ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
Джони Спагети написа:който иска българия да е тъпа държава без свобода и пари ще гласува за калфин, а който иска българия да е яка държава с яки жени и коли ще гласува за плевнелиев
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Andrey358 написа:Браво, Джони с няколко добре премерени изречения успя да синтезираш това което се опитвам да им набия в главите вече две седмици.
Дори Дарт Вейдър или Волдемор да се кандидатира за президент, бих гласувал за него само и само БСП да не спечели.
ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
Serious Sam написа:А ако от едната е Сталин, а от другата Калфин за кого ще гласуваш?
Sturm написа:къв ханс бе...
Аз написа:Че кой не иска яки курви и пари