ФУТБОЛ
ФУТБОЛ
Почвайте се.. или ме почвайте
:D:D 
CENTER][URL=http://www.nodiatis.com/personality.htm][IMG]http://www.nodiatis.com/pub/23.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
Re: ФУТБОЛ
И кво ше ги прайте ако има човека. Лъскайте там малките пишоци и мечтайте.
-
Жувотновъд
Да хейтиш и тролиш ли се опитваш, моето момче?DJ Cat написа:И кво ше ги прайте ако има човека. Лъскайте там малките пишоци и мечтайте.
Не ти се получава.
Ше акаш зъбки.
А ти ше гълташ сперма.DJ Cat написа:Ше акаш зъбки.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Аз не се интересувам от футбол.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
Жувотновъд
+1doggymien4o написа:Аз не се интересувам от футбол.
Не разбирам някви запалени фенове, които са готови да колят и бесят за да защитят отбора си.
Футбола е добра игра - ако разцъкваш от време на време с приятели, но да седнеш да гледаш 2 часа пред ТВ-то как някви олигофрени ритат топка, че и да крещиш като луд и псуваш на майка - тва не го разбирам.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Какво е това футбул? В България имаме ли го? Щот не съм сигурен че го имаме.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Твоя пост ще го интерпретирам така.Жувотновъд написа: +1
Не разбирам някви запалени фенове, които са готови да колят и бесят за да защитят отбора си.
Футбола е добра игра - ако разцъкваш от време на време с приятели, но да седнеш да гледаш 2 часа пред ТВ-то как някви олигофрени ритат топка, че и да крещиш като луд и псуваш на майка - тва не го разбирам.
Не разбирам смотаните ноулайфъри, които са готови да кибичат цял ден в интернет, за да се направят на тролове.
Тролването е голяма тъпотия - дори за от време на време с приятели е голяма простотия. Да си правиш акаунти и да си измисляш малоумни никове - това не го разбирам.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- thewhitestig
Гласувах за английската висша лига. Футбола не е лош спорт, но има и по-забавни. И да, може да се каже, че се интересувам бая от футбол, главно защото залагам доста.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
И аз съм за италианската серия А, която незнайно защо я нема
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..