Всичко ще направя! Ще играя Battlefield, CS и MW! Ще остарея, ще оглупея, ще играя и на WoW и ще си купя изданието за животновъди, включващо орг. с жувотни!
Battlefield 3 (Bad Company 2.5 ) ми идва прекалено "реална", обичам по-аркадните пуцалки. MW3 щях да си го взема, ако не беше простотията с платените DLC-та, не ми се дават 100лв. за играта и още толкова за тъпите DLC-та. Ще ги изпиратствам и двете!
pi4aama написа:И двете игри ще са за тъпи US marine които убиват хора без щастието да са родени в Най-великата страна на света .
Мдаа
Де да имаше игра с терорист на Бин Ладен. Шегата на страна много щях да се изкефя на нещо различно, а също и доста други хора. Писна ми да съм герой искам малко и злодей!
pi4aama написа:И двете игри ще са за тъпи US marine които убиват хора без щастието да са родени в Най-великата страна на света .
Мдаа
Де да имаше игра с терорист на Бин Ладен. Шегата на страна много щях да се изкефя на нещо различно, а също и доста други хора. Писна ми да съм герой искам малко и злодей!
1.Start CoD 2.Shoot ally 3.Restart Game 4.??? 5.Profit!
Мини No Russian като убиваш цивилните само с нож. ВЪЗМОЖНО Е!
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.