windows 7 home premium build 7600

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
play3r_bg

windows 7 home premium build 7600

Мнение от play3r_bg »

взех си лаптоп с тази версия на оригинален уин 7, но в нета чета, че едва ли не било като демо на хоме премиума на 7-цата ... има ли такова нещо и има ли защо да се притеснявам, че ми е такъв уина ... нов стар ли е .. ? ..

утре ще го преинсталирам, за да видя дали и кода е оригинален, който е на лаптопа, защото го взех като реню продукт на НР ... за малко пари, дано да си е заслужавало ...
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Re: windows 7 home premium build 7600

Мнение от Infernal »

play3r_bg написа:взех си лаптоп с тази версия на оригинален уин 7, но в нета чета, че едва ли не било като демо на хоме премиума на 7-цата ... има ли такова нещо и има ли защо да се притеснявам, че ми е такъв уина ... нов стар ли е .. ? ..

утре ще го преинсталирам, за да видя дали и кода е оригинален, който е на лаптопа, защото го взех като реню продукт на НР ... за малко пари, дано да си е заслужавало ...

За какво държиш да ти е нов уина ?
Аватар
Harcort
В момента играе: на Телевизор

Мнение от Harcort »

Резонен въпрос, За какво изобщо му е лаптоп!!
Аватар
play3r_bg

Мнение от play3r_bg »

трябва ми за чужбина... изнасям се от БГ за известно време ... и исках да ми е оригинален уина и ми трябва лаптоп по тази причина ... та има ли проблем че е този билд уина ?
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Мнение от Infernal »

Ти кажа, те и в чужбина пиратстват и какъв проблем щи направят мисля, че няма да имаш ядове
Публикувай отговор