![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Най-хубавият град в България
- Till.Lindemann
Най-хубавият град в България
Ето ви сериозна тема. Не съм я кръстил Най-красивия град, защото той може да е красив, ако е пълен с цигани например, спира да е хубав. Така, че независимо къде живеете, кой е най-хубавият български град според вас ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Най-хубавият град в България
Във Варна е много яко, но гласувах за Велико Търново. На пръсти се броят пътуванията ми до там, но винаги адски ме е кефело градчето.
Има някаква положителна енергия в него и все едно е град на младите.
Вальо, ако може да вметне повече, след едногодишната му визита там. 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз съм от Ловеч(село
) ,но гласувах за Варна.
Иначе Берлин ( без турския квартал в Neukölln) >>> all.

Иначе Берлин ( без турския квартал в Neukölln) >>> all.

Определено Велико Търново. Няколко пъти съм ходил там и според мен е най-красивия български град. И бая студенти има 

Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Гласувах за Търново, уникален град. За мен хубав град = красив град. Циганията и селянията не е фактор, защото тя е еднакво голяма в цяла България.
Да, Търново е един прекрасен град, а и още повече, че там процента цигани и турци е доста по-малък!
Но аз си гласувах за Русе
Но аз си гласувах за Русе

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
деба смотаните градове Русе и Търново
па Сливен пълен с цинагни
селяните всички знаем че са в София
Пловдив гадни майни
ПЗ BITCHES!!!
па Сливен пълен с цинагни
селяните всички знаем че са в София
Пловдив гадни майни
ПЗ BITCHES!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Батенца, не знам що, ма сякаш аз и останалия свят виждаме съвсем различни градове в лицето на Търново. Малък, сбутан, остарял, зверски неудобен за придвижване и все едно изостанал 20 години назад град. В който един парк няма, да се разходиш нормално. Сигурно е яко да повисиш една-две седмици там, но за живеене не става.
Нещо не виждам представител на Северозапада тука. Сложи Видин или Враца за цвят
Нещо не виждам представител на Северозапада тука. Сложи Видин или Враца за цвят

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Негърко, къде е Плевен?
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе харесвам си града, не е като да няма готини места, обаче в никакъв случай нямат естетическа красота, просто си ме кефят
От всички места където съм бил(а те не са много, де) най ми хареса Василико - баси яките сгради, въпреки че е леко депресиращо

От всички места където съм бил(а те не са много, де) най ми хареса Василико - баси яките сгради, въпреки че е леко депресиращо

WeAreGettingClose
В България няма много яки градове - турците са ни разрушили всичко и нищо не ни е останало, а пък от соц времената имаме само грозни панелки и депресиращи бетонни сгради и паметници превърнати в нарокомански кенефи
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
На мене тия панелки ми носят някаква сладка, vague носталгия по детството ми. Не ме нервят.
WeAreGettingClose
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Сигурно ще се почне флейм и тн. ама аз гласувах за село. Там е много по спокойно от града и тихо. Гледаш си кефа. И най малкото че през седмицата пред нас няма къде да се спре, трябва 10 минути да се търси място в задните улички, на село си спираш пред вас като човек. Като цяло да се живее в къща според мен е много по готино от колкото в блок. Пък и на село може да се каже че има по малко селяни, защото са в града
Не живея на село бтв ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
a.k.a Frosty
Градовете са такива, каквито хората, които живеят там, си ги направят ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Умишлено ли югозападна и северозападна България са пренебрегнати?![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Умишлено ли югозападна и северозападна България са пренебрегнати?
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
-
- Цар
- Обратна връзка:
Така като гледам, за Търново са гласували единствено хора, които не са прекарали повече от 2 дни там.
Е така си е, така си е, спор няма - само на 2 минути от центъра, т.е. точно на границата с Акация и Картала, има само 2 катуна с не повече от 2 враждуващи цигански клана.
Ебати визитата.
Да не би за последно да си ходил там преди 20 години?
За придвижването пеша несъмнено си прав, макар че за сметка на това си има перфектен градски транспорт, бил той и само до 21:00..
Виж, що се отнася до всичко останало, май пак не си внимавал.
Та, аз гласувах за Русе, защото съм чувал, че някоастане.![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)

denik, моля ти се, написа:..а и още повече, че там процента цигани и турци е доста по-малък!
Е така си е, така си е, спор няма - само на 2 минути от центъра, т.е. точно на границата с Акация и Картала, има само 2 катуна с не повече от 2 враждуващи цигански клана.

The Chameleon пък написа:..след едногодишната му визита там.

Ебати визитата.

Моридин написа:Малък, сбутан, остарял, зверски неудобен за придвижване и все едно изостанал 20 години назад град. В който един парк няма, да се разходиш нормално.
Да не би за последно да си ходил там преди 20 години?

За придвижването пеша несъмнено си прав, макар че за сметка на това си има перфектен градски транспорт, бил той и само до 21:00..
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Виж, що се отнася до всичко останало, май пак не си внимавал.

Та, аз гласувах за Русе, защото съм чувал, че някоастане.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ето, значи съм бил в грешка през всичкото това време, че там е някво по-чисто от черната сган.... жалко
Ма кот напрайш

Ма кот напрайш

Пловдив, щото аз съм от Пловдив.....
Пък и хълмистия терен води до по-хълмисти жени
...Ама жегата си е бала майката...Лятото се печеш като месо на плоча.
Пък и хълмистия терен води до по-хълмисти жени

I wanna be sedated.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Lich King написа:Сигурно ще се почне флейм и тн. ама аз гласувах за село. Там е много по спокойно от града и тихо. Гледаш си кефа. И най малкото че през седмицата пред нас няма къде да се спре, трябва 10 минути да се търси място в задните улички, на село си спираш пред вас като човек. Като цяло да се живее в къща според мен е много по готино от колкото в блок. Пък и на село може да се каже че има по малко селяни, защото са в градаНе живея на село бтв
Неведнъж съм го казвал, ама ако искаш да живееш на село, в класическия смисъл, ще ти се ебе майката у гъза. Много е яко да идеш за седмица и да си повееш ташаците из двора, да набереш домати и краставици да ръчнеш нещо из градинката наготово, да се порадваш на животните и т.н., ама да седиш там целогодишно, да ореш, а после и копаеш царевица, да ореш, връзваш и пръскаш лозе, да събираш сено за животните, да пасеш кози, овце и, недай боже - крави, да вадиш картофи, да цепиш десетина кубика дърва (ЕЙ ТАКИВА ПЪНОВЕ, КУЧЕ), да късаш/чистиш/белиш/миеш/вариш/печеш секви растителни лайна посред август на казан, да поливаш с маркучи всяка вечер градината, като си прикачаш допълни тежести, та да не те отнесат КОМАРИТЕ, КУЧЕ, да ринеш ежеседмично лайната и пикнята от кошарата на животните и да я носиш в кофи на двеста метра от двора - давай!
Ма съм сигурен, че ако си хващал мотика за нещо повече от т'ва да минеш градинката с цветя на майка ти пред блока, ум ше ти зайде преди да си помислиш за живот на село.
Да не ти говоря к'во е да впрягаш и разпрягаш кон или магаре, които не те познават или как 90% от хората около тебе ще са с манталитет на чифтокопитно...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
То сигурно е яко цял ден да седиш на дворчето или на верандата отпред под някой огромен орех, да те подухва хлад и да ти мирише на готините цветя в градината, да си правиш пържолки за обяд и вечеря на барбекюто и междувременно да имаш бърз уайърлес като в града и мощен лаптоп, но в случая позицията на Моридин надделява

Ямбол - града на мечтите.