Най-хубавият град в България

Нещата от живота

?

Русе
5
8%
Варна
18
28%
София
7
11%
Бургас
5
8%
Сливен
2
3%
Перник
2
3%
Пловдив
8
13%
Стара Загора
1
2%
Велико Търново
10
16%
друг(от село съм)
6
9%

Общо гласове: 64

Аватар
Till.Lindemann

Най-хубавият град в България

Мнение от Till.Lindemann »

Ето ви сериозна тема. Не съм я кръстил Най-красивия град, защото той може да е красив, ако е пълен с цигани например, спира да е хубав. Така, че независимо къде живеете, кой е най-хубавият български град според вас :?:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Най-хубавият град в България

Мнение от The Chameleon »

Във Варна е много яко, но гласувах за Велико Търново. На пръсти се броят пътуванията ми до там, но винаги адски ме е кефело градчето. :) Има някаква положителна енергия в него и все едно е град на младите. :) Вальо, ако може да вметне повече, след едногодишната му визита там. :D
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Аз съм от Ловеч(село :D ) ,но гласувах за Варна.
Иначе Берлин ( без турския квартал в Neukölln) >>> all.
:icq22:
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Определено Велико Търново. Няколко пъти съм ходил там и според мен е най-красивия български град. И бая студенти има :D
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
vanmx

Мнение от vanmx »

Гласувах за Търново, уникален град. За мен хубав град = красив град. Циганията и селянията не е фактор, защото тя е еднакво голяма в цяла България.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Да, Търново е един прекрасен град, а и още повече, че там процента цигани и турци е доста по-малък!
Но аз си гласувах за Русе :oops:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

деба смотаните градове Русе и Търново
па Сливен пълен с цинагни
селяните всички знаем че са в София
Пловдив гадни майни
ПЗ BITCHES!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Батенца, не знам що, ма сякаш аз и останалия свят виждаме съвсем различни градове в лицето на Търново. Малък, сбутан, остарял, зверски неудобен за придвижване и все едно изостанал 20 години назад град. В който един парк няма, да се разходиш нормално. Сигурно е яко да повисиш една-две седмици там, но за живеене не става.

Нещо не виждам представител на Северозапада тука. Сложи Видин или Враца за цвят :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Негърко, къде е Плевен?
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Абе харесвам си града, не е като да няма готини места, обаче в никакъв случай нямат естетическа красота, просто си ме кефят :D
От всички места където съм бил(а те не са много, де) най ми хареса Василико - баси яките сгради, въпреки че е леко депресиращо :D
WeAreGettingClose
vanmx

Мнение от vanmx »

В България няма много яки градове - турците са ни разрушили всичко и нищо не ни е останало, а пък от соц времената имаме само грозни панелки и депресиращи бетонни сгради и паметници превърнати в нарокомански кенефи
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

На мене тия панелки ми носят някаква сладка, vague носталгия по детството ми. Не ме нервят.
WeAreGettingClose
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Сигурно ще се почне флейм и тн. ама аз гласувах за село. Там е много по спокойно от града и тихо. Гледаш си кефа. И най малкото че през седмицата пред нас няма къде да се спре, трябва 10 минути да се търси място в задните улички, на село си спираш пред вас като човек. Като цяло да се живее в къща според мен е много по готино от колкото в блок. Пък и на село може да се каже че има по малко селяни, защото са в града :lol: Не живея на село бтв :!:
a.k.a Frosty
Аз

Мнение от Аз »

Градовете са такива, каквито хората, които живеят там, си ги направят :!:

Умишлено ли югозападна и северозападна България са пренебрегнати? :roll:
Нещо остроумно

Sturm написа:къв ханс бе...
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Така като гледам, за Търново са гласували единствено хора, които не са прекарали повече от 2 дни там. :lol:

denik, моля ти се, написа:..а и още повече, че там процента цигани и турци е доста по-малък!

Е така си е, така си е, спор няма - само на 2 минути от центъра, т.е. точно на границата с Акация и Картала, има само 2 катуна с не повече от 2 враждуващи цигански клана. :lol:

The Chameleon пък написа:..след едногодишната му визита там.

:lol: :lol: :lol:
Ебати визитата. :lol:

Моридин написа:Малък, сбутан, остарял, зверски неудобен за придвижване и все едно изостанал 20 години назад град. В който един парк няма, да се разходиш нормално.

Да не би за последно да си ходил там преди 20 години? :lol:
За придвижването пеша несъмнено си прав, макар че за сметка на това си има перфектен градски транспорт, бил той и само до 21:00.. :roll:
Виж, що се отнася до всичко останало, май пак не си внимавал. :devious:

Та, аз гласувах за Русе, защото съм чувал, че някоастане. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ето, значи съм бил в грешка през всичкото това време, че там е някво по-чисто от черната сган.... жалко :(
Ма кот напрайш
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Пловдив, щото аз съм от Пловдив.....

Пък и хълмистия терен води до по-хълмисти жени :D ...Ама жегата си е бала майката...Лятото се печеш като месо на плоча.
I wanna be sedated.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Lich King написа:Сигурно ще се почне флейм и тн. ама аз гласувах за село. Там е много по спокойно от града и тихо. Гледаш си кефа. И най малкото че през седмицата пред нас няма къде да се спре, трябва 10 минути да се търси място в задните улички, на село си спираш пред вас като човек. Като цяло да се живее в къща според мен е много по готино от колкото в блок. Пък и на село може да се каже че има по малко селяни, защото са в града :lol: Не живея на село бтв :!:

Неведнъж съм го казвал, ама ако искаш да живееш на село, в класическия смисъл, ще ти се ебе майката у гъза. Много е яко да идеш за седмица и да си повееш ташаците из двора, да набереш домати и краставици да ръчнеш нещо из градинката наготово, да се порадваш на животните и т.н., ама да седиш там целогодишно, да ореш, а после и копаеш царевица, да ореш, връзваш и пръскаш лозе, да събираш сено за животните, да пасеш кози, овце и, недай боже - крави, да вадиш картофи, да цепиш десетина кубика дърва (ЕЙ ТАКИВА ПЪНОВЕ, КУЧЕ), да късаш/чистиш/белиш/миеш/вариш/печеш секви растителни лайна посред август на казан, да поливаш с маркучи всяка вечер градината, като си прикачаш допълни тежести, та да не те отнесат КОМАРИТЕ, КУЧЕ, да ринеш ежеседмично лайната и пикнята от кошарата на животните и да я носиш в кофи на двеста метра от двора - давай!

Ма съм сигурен, че ако си хващал мотика за нещо повече от т'ва да минеш градинката с цветя на майка ти пред блока, ум ше ти зайде преди да си помислиш за живот на село.

Да не ти говоря к'во е да впрягаш и разпрягаш кон или магаре, които не те познават или как 90% от хората около тебе ще са с манталитет на чифтокопитно...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

То сигурно е яко цял ден да седиш на дворчето или на верандата отпред под някой огромен орех, да те подухва хлад и да ти мирише на готините цветя в градината, да си правиш пържолки за обяд и вечеря на барбекюто и междувременно да имаш бърз уайърлес като в града и мощен лаптоп, но в случая позицията на Моридин надделява
Аватар
човек

Мнение от човек »

Ямбол - града на мечтите.
Публикувай отговор