Някой знае ли как се правят игри за смартфони и с какво?
Ако е от значение сега изучавам C++ но за първа година.
Ако знаете и някоя книжка за това кажете.
За предпочитане е да е на български защото искам колкото се може повече за колкото се може по-малко време защото мога да чета и да се упражнявам само в свободното си време.
How to.....?
Re: How to.....?
cradle of filth написа:Някой знае ли как се правят игри за смартфони и с какво?
Ако е от значение сега изучавам C++ но за първа година.
Ако знаете и някоя книжка за това кажете.
За предпочитане е да е на български защото искам колкото се може повече за колкото се може по-малко време защото мога да чета и да се упражнявам само в свободното си време.
за Java знам.Тва eclipse не знам кво е но ще намеря кво е.С Java могат ли да се правят 3D игри?А иначе сега намерих MoMinis Studio с което също се правят игри и него ще го разуча
Java e цял език и ще ми отнеме доста време да го науча.За момента искам да науча първо C++ защото е най-използван.
- Till.Lindemann
братле, за кво ти е притрябвало да правиш игри за смартфон?
честно казано не знам.Може би защото искам да се занимавам с правене на игри за телефон или комп просто ме влечеTill Lindemann написа:братле, за кво ти е притрябвало да правиш игри за смартфон?
cradle of filth написа:честно казано не знам.Може би защото искам да се занимавам с правене на игри за телефон или комп просто ме влечеTill Lindemann написа:братле, за кво ти е притрябвало да правиш игри за смартфон?
ОМФГ как какво ве. 3$ на app за android луд ли си братле, а и можеш да си пуснеш платена някаква и още прибираш